= Citat = Izvorno postao mbusic Pregledaj post
Ima obavijest (onaj oblačić) kod tog dijela recke.. Tek sam naknadno saznao da se u opcijama može uključiti LED-ica nažalost. Mislio sam da je situacija ista kao i s Nexusom 6, a ovo sam stvarno nekim čudom previdio.
Neću lagati, prošao je dobar dio dana dok sam shvatio da mi notifikacije ne pale lampicu jer je iz glupog razloga ista tvornički ugašena u postavkama. Nema smisla!

= Citat = Izvorno postao mbusic Pregledaj post
De mi reci što je po tebi neki real life osvrt ili još bolje, ako ima neka recka u kojoj netko daje svoj takav osvrt da pogledam o čemu je riječ? Uvijek sam voljan unaprijediti recenzije i dići ih na još jedan viši nivo, zato ih i keljim po forumima gdje zapravo najviše kritike i savjeta dobijem.
Nisam naleto na neku posebnu recenziju, to i je problem. Ista stvar kao kad sam kupovao N5 Na kraju sam satima sjedio ispred xda i sličnih foruma i čitao šta ljudi pišu. Imam filing da na taj način i dalje izvučem neke informacije koje recenzije ili samo spomenu ili jednostavno preskoče. Živcira me što nitko nije hejtao vibraciju na 6P nego su je uspoređivali sa nekim flagshipovima i hvalili