Ima obavijest (onaj oblačić) kod tog dijela recke.. Tek sam naknadno saznao da se u opcijama može uključiti LED-ica nažalost. Mislio sam da je situacija ista kao i s Nexusom 6, a ovo sam stvarno nekim čudom previdio.
De mi reci što je po tebi neki real life osvrt ili još bolje, ako ima neka recka u kojoj netko daje svoj takav osvrt da pogledam o čemu je riječ? Uvijek sam voljan unaprijediti recenzije i dići ih na još jedan viši nivo, zato ih i keljim po forumima gdje zapravo najviše kritike i savjeta dobijem.
Ostavio sam neke detalje za usporedbu kamera sa S7 i V10 koja stiže uskoro. Htio sam reći da nije problem u nedostatku optičke stabilizacije za video, jer tamo realno i malo koristi, već za fotografiranje. Čim imaš OIS, dopuštena je nešto niža brzina okidača i samim tim manja osjetljivost senzora te manje šuma na fotografijama. Upravo je to jedino gdje i osjetim da mi nedostaje OIS. G4 ga ima pa pri video snimanju ne koristi baš previše, osim ako baš statično držiš mob, onda može i tu lijepo pripomoći.
I da, pri 4k snimanju se zagrije, no ne pretjerano da se užari. mislio sam da sam to spomenuo, ali eo očito da sam previdio.
Što se wifi-a tiče, kažem, moguće da je problem u mom primjerku jer se stvarno čudno ponašao :/
Hvala na komentaru!![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks