Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 128

Tema: Nexus 6P

Threaded View

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lagani osvrt na custom romove/kernele i sve benefite sto dolaze s tim...

Fleahao gore PureNexus rom (ono sto sam koristio i prije na N5) i franco kernel (njega nisam nikad koristio, pa reko ajd da probamo). U kernelu upalio powersafe profil jer realno mob radi odlicno i glatko pa mislim da mooozda nema smisla drzati default profil aktivnim.

Trajanje baterije? Ugrubo, ne vidim neku razliku za moj nacin koristenja. Daleko od toga da dobivam +1h extra SOT naspram stock roma, a kamoli neke enormne rezultate tipa 7h SOT u sto se neki po xda kunu na sav glas. Reci cu da ne dobivam nista losije naspram stocka, mozda marginalno bolju autonomiju, definitivno manje zagrijavanje kod punjenja (pricao o tome ranije), i puno vise featurea koje zelim imati.

Ono sto me zbilja iznenadilo i sto jos uvijek ne mogu shvatiti je trajanje baterije dok igram Ingress. Setup je sljedeci: ekran na automatic 70-80% svjetline i uvijek upaljen, GPS high accuracy, odlican LTE signal, sve ostale sinkronizacije na mogu su upaljene kao sto inace koristim, BT nisam koristio. Test je trajao 1h cisto da dobijem neku okvirnu potrosnju na osnovu koje mogu izracunati autonomiju koliko mogu igrat Ingress.

Rezultat: drain od mizernih 15%/h (drop sa 50 na 35%)! U usporedbi sa N5 koji mi je cuclao oko 35%/h u istim uvjetima, razlika je ogromna.

Napravio sam i nocni test, sve je bilo isto, ali svjetlina je bila na automatskih 40%. Potrosnja je i tada bila oko 15%/h (drop sa 93 na 78%)

Ponovit cu ova testiranja jer mozda ovise o tome na koliko % je baterija napinjena... Mozda srednji rang napunjenosti bolje drzi charge, ne znam kako bi to objasnio.

I par screenshota:
    http://i.imgur.com/Bix6Ax8.jpg
    http://i.imgur.com/lw35D78.jpg

Edit:
    Napravio jos jedan brzinski test na dnevnim uvjetima, sa 25 na 10%... I dalje je to oko 15%/h. Epic!
    Zadnji uredio xlr : 31-03-2016 u 17:31
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Slične teme

1. Nexus 5(2015)
    By Vepar in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 15-08-2015, 14:34
  2. Google Nexus 7
    By .andro. in forum Android Tablet
    Odgovora: 166
    Posljednji post: 18-11-2014, 13:03
  3. Samsung Nexus S