= Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
Screen-On-Time. Vrijeme uključenosti ekrana. Po tome se ravna koliko mob može izdržati. Recimo, na Z3c koju sam imao, izvlačio sam po 7.30 sati između punjenja, ali na 4.4.4.
Nego, ovaj HTC, kakav je dojam držati ga u ruci. Djeluje dosta plastično, kao da su namjerno htjeli pokazati da nije riječ o flagship-modelu.
Čitao sam recenzije, pogledao par testova... Kažu zanimljiv i pristupačan mid-range phone.
Vidi, ja uvijek imam premium modele... Imao sam M7 dualsim, pa M8 dualsim... i ovom zadnjem vec duze trazim zamjenu. Dvoumio se izmedju P8, onaj dualsim Xiaomi, itd... nisam se mogao odluciti.

Cim sam vidio E9+ znao sam da je to telefon za mene. Procitao sam sve recenzije dostupne do prije par dana, i zakljucio da sve ono sto oni spominju kao nedostatak meni nije bitno.

Telefon je odlican, memorije 3GB i to se bas osjeti. U ruci lezi dobro i ne djeluje plasticno. Vidi se da nije rijec o "obicnoj" plastici.

Jedino sto me malo muci jeste JAKO SLABO primjetan lag (ali ipak primjetan jer sam ja perfekcionist) u ponekim aplikacijama, npr. Play Store, e-zaba i sl. Skrolanje malo zatrzava. Moj neki zakljucak je da je to zbog velicine ekrana i neprilagođenosti app-ova. Možda griješim. Napominjem da je JEDVA primjetno.