nabavio neki dan.... s mobicity uk... ako koga sto zanima neka pita
nabavio neki dan.... s mobicity uk... ako koga sto zanima neka pita
Forumaš godine :)
Mene zanima... kakva je kamera? trajanje baterije?
PREDATOR
Kamera za moje kriterije super... Mogu sutra dignuti par slika pa procijeni. Naprijed je 4 upx (a ne 13 mpx).
Baterija takodjer ocekivana, ali ne mogu tocno reci jer ga ovih par dana koristim jako puno i stoga dopunjavam popodne. Imaj na umu da je dual-SIM. Na kraju ce biti klasika (punjenje svaku vecer).
Jucer sam iskljucio lokacijske usluge, "ubijao" telefon cijeli dan surfanjem i IM-om, oko 21h navecer ostalo je 40-ak % baterije. Ja zadovoljan!
Koliki ti SOT na mobu?
![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Pa ovo je jako dobar SOT. Nakon sat vremena ostalo skoro 80% baterije.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ne znam ja ni sta je SOT, heheheh
Screen-On-Time. Vrijeme uključenosti ekrana. Po tome se ravna koliko mob može izdržati. Recimo, na Z3c koju sam imao, izvlačio sam po 7.30 sati između punjenja, ali na 4.4.4.
Nego, ovaj HTC, kakav je dojam držati ga u ruci. Djeluje dosta plastično, kao da su namjerno htjeli pokazati da nije riječ o flagship-modelu.
Čitao sam recenzije, pogledao par testova... Kažu zanimljiv i pristupačan mid-range phone.
U Mobisu!
Vidi, ja uvijek imam premium modele... Imao sam M7 dualsim, pa M8 dualsim... i ovom zadnjem vec duze trazim zamjenu. Dvoumio se izmedju P8, onaj dualsim Xiaomi, itd... nisam se mogao odluciti.
Cim sam vidio E9+ znao sam da je to telefon za mene. Procitao sam sve recenzije dostupne do prije par dana, i zakljucio da sve ono sto oni spominju kao nedostatak meni nije bitno.
Telefon je odlican, memorije 3GB i to se bas osjeti. U ruci lezi dobro i ne djeluje plasticno. Vidi se da nije rijec o "obicnoj" plastici.
Jedino sto me malo muci jeste JAKO SLABO primjetan lag (ali ipak primjetan jer sam ja perfekcionist) u ponekim aplikacijama, npr. Play Store, e-zaba i sl. Skrolanje malo zatrzava. Moj neki zakljucak je da je to zbog velicine ekrana i neprilagođenosti app-ova. Možda griješim. Napominjem da je JEDVA primjetno.
Screenshot_2015-09-21-15-50-23.jpg
Jutros oko 7 skinut s punjaca.
Pazi jutros malera...
ustanem i vidim nema signala.. j**** se s telefonom 2 sata da osposobim, zovem se, nedostupan. Nista mi nije jasno. Vec ga planiram slati u Agram. Napravim factory reset, opet ne radi... LUD SKROZ!... I onda cujem da HT ima probleme))
Neinformuiran čovjek luta![]()
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hehe, na što smo došli. Kako reče Toni iz Smartphonehrvatska-trenutak kada molimo Boga da prije da nam krcka slomljen prst nego nešto u mobitelu.
Sezam-picika, i ja sam perfekcionist. Kada se sjetim koliko modela sam prodao samo zato jer nisu zadovoljavali nešto što sam ja mislio da bi trebalo baš tako biti... Koliko love sam profućkao...
Ali nakon incidenta s Njuškalom i svim dogodovštinama vezanim za to, promijenio sam ploču. Mob mi treba biti kao prvo funkcionalan, znači baterija na prvome mjestu kao i glasovni pozivi. Sve ostalo, ne kažem da nije lijepo imati kameru od 40MP itd., ali nije prioritetno.
Nekad nas u životu negativne stvari mogu naučiti dosta.
U Mobisu!
Bookmarks