Ne možeš reći da memorija nije bitna ako očekuješ da skype, viber i slični rade normalno.
pozdrav,
trazim za starog mob. e sada... u biti nis nije bitno... jedino da je smartphone, odnosno da moze razgovarati prek skypa il whatsapp i viber...
naravno bilo bi pozeljno da nis ne steka, odnosno da jednostavno normalno radi.
znaci ni memorija, ni kamera nije bitno...
koje bi preporucili? gledao bih polovne, pa sada ne znam koje modele da gledam. cijena do nekih 300kn do nekih maxxxx 500kn
Ne možeš reći da memorija nije bitna ako očekuješ da skype, viber i slični rade normalno.
mogu. nisam mislio na ram (radnu memoriju) vec na kapacitet
Nisi mislio a trebao si. Tvornicki bloatware + te tri aplikacije i eto lag. Uzmi Nou na benzinskoj i amen.
Lumia 435. Nova ide za 500-ak kuna a radit će taman dovoljno za sve kaj trebaš, tj. kaj ti stari treba.
Lumia 435 u pošti 498kn.nemaš dalje šta tražit jer su androidi u tom rangu užas...
A pazi i s Lumiom. Baterija je u klincu. 1 dan ako izvučeš. Katkada punjenje i dvaput dnevno.
Ali, da. Sve u svemu najoptimalniji izbor sada.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ta Lumia bi trebala bit i jeftinija s obzirom da kameru prakticno nema.a opet onaj ko kupuje smartphone za 500kn ni nema prevelika ocekivanja.
Bitno je da ta Lumia puno bolje radi od bilo kojeg androida u tom rangu.za ono osnovno i vise nego dobra...
Ima čak dvije. Evo ja sinoć nabacio malo selfija
Osim te smiješne baterija od malo više od 1500 mAh zbilja nemam riječi pokude. Dual SIM, potpuno otključana... Mali zmaj!
U Mobisu!
Da ne ne shvatis pogresno,ja uopce ne vidim manu na toj Lumiji kad pogledamo cijenu i sve sto nudi.Dual SIM,1GB RAM,fino radi.ajd i baterija ce onom ko ne brlja stalno nesto izdrzat jedan dan...
Ja i nisam ljubitelj win OS-a ,ali jednostavno nema nista bolje za te novce...
U biti, u pravu si!
Ništa za dodati, ništa za oduzeti!
U Mobisu!
Bookmarks