Nije moguce da nema nista napisano o ovom telefonu.A tel je zvjer
Nije moguce da nema nista napisano o ovom telefonu.A tel je zvjer
Sinoć sam izdvojio nekih pola sata. Vidjeh ga u T-centru i dosta me se dojmio. Iako slabo poznajem Huawei UI, neki ga pljuju jer nema klasičan Izbornik nego sve aplikacije lijepi po ekranima homescreena.
Gledao sam usporedbu sa Z3+ gdje je briljirao. Možda kod nekih radnji bi bio sporiji 1 sec, ali zvijer!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ima li netko pouzdanu info da li je ovaj u HT-u P8 dual sim ili single sim?
Oni kazu da je single.. ali ne bi se kladio na to
Forumaš godine :)
Cisto sumnjam da je ds. Ht nema ds mobitele u ponudi.
Nije posve točno. Recimo, Lumia 435 u Simpi je DS i potpuno otključana.
Ali, poznajući politiku T-HT-a, ovaj je zasigurno single SIM.
U Mobisu!
Kod njega je mana ima.otvor za dual sim. Medjutim ako stavis memorijsku imas jednu karticu. Dakle nemoze radit dual i memorijska. Ja upravo kuckam sa njega
Hm, ne nalazim taj (435) mobitel na simpinim stranicama..
Onda je ponuda u Hrvatskoj pošti samo. Uglavnom radi se o T-HT prepaid kompletu.
U Mobisu!
Po specifikacijama izgleda dobro ali svi frendovi koji su uzeli Huawei su se zalili na mobitele, svima se nekaj pokvarilo i imali su problema. Niti jednom od njih nakon par mjeseci mobitel nije normalno radio. Ja ću ovaj mob zaobići u širokom luku.
PREDATOR
Mobitel je nov.i neznam ko se zalio .
---------- Post added at 11:48 ---------- Previous post was at 09:41 ----------
Da se nadovezem za ove sto nis bili zadovoljni sa p8.U prau si,ni kod nas niko nije s njim zadovoljan ali to je p8 lite.Koji je puno jestiniji i plasticni .Ja imam orginal p8
Molim da netko tko je kupio u HT-u provjeri ima li DUAL-SIM funkcionalnost!
Ja mislim da svaki p8 ima dual sim funcionalnost s tim da ako koristis 2 broja ne mozes koristiti karticu memorijsku
Ti misliš... a ja znam da nije tako...
Dakle stojim kod svoje zamolbe za T-Mobile P8 korisnike
Sory ne ljuti se stvarno sam.mislila da je kod svakog isto
No sikiriki
Ima.jednu manu. Nema.badge
Od prošlog tjedna HT ima u ponudi dosta mobilnih uređaja a u razgovoru sa operaterom najbolji odabir bi bio Huawei P8 Lite LTE a pošto je ovo jedina otvorena tema može li savjet da li bi bio dobar odabir ili da uzmem nešto drugo poput Samsunga, Lumie... Mana je koliko znam što nema servisnih centara za Huawei pa je svaki kvar problem.
Bookmarks