= Citat = Izvorno postao Moby Pregledaj post
Z3 skupa s Compact verzijom će još neko vrijeme ostati pojam za trajanje baterije. Možda uz LG G2.
Kao drugi mob imam E4 koju nemilice cijedim, ali ni njoj ne treba punjenje svaki dan.
Uglavnom sam odahnuo od onog "puni svaku noć".
Sjećam se ovo ljeto, potpuno nov Note4 mi je znao u stand-by načinu skidati 4% baterije po satu bez da ga pipnem, uz sve sinkronizacije, fejs, Messenger...
Meni i dalje vrijedi geslo-bolje da se puni i 10 sati, ali da dura nego bilo kakav fast charge, a da mi mob krepa već popodne.
I ja mislim to za brzo punjenje,mislim sad za G4 koristim adapter od tableta tako da mi se mob napuni za nekih 1h i 25min..ali to nije brzo punjenje...a to mi iskreno i ne treba ako imas mob kojemu baterija izdrzi bar dan i pol kao na G2.
Ja sam opet mislio da Note4 ima dobru bateriju,jos sam mislio za njega mjenjati ili da njega probam nabaviti.
Eo neki lik mi danas za G4 daje S3,LG L70 i Note 2..hm..ma rekoh nebih hvala..neda mi se zezat kasnije prodajom dok vratim sve pare nazad sta ce mi nekoliko mobitela dovoljno mi je jedan ali dobar.

ZUK Z1 mi se jako svida ali jednino ga Edigital ima po cijeni manjoj od 3 milje..