Evo nakon 2 mjeseca kasnije sam imao i S6 i sada G4...ali iako su mobiteli savršeni i odlični nikako nisam zadovoljan trajanjem baterije..kod LGa mi se cini da je baterija izdrzljivija od S6 ali ako izdrzi to je oko 4h on screen (spojen na 3g,ekran na 22% jer mi jako osvjetljenje smeta,nemam hrpu aplikacija,ne igram igre,youtube,muzika,mozda slikanje isprobavanje kamerom,fejs,internet)
I ja ne mogu prijeci preko te lose baterije tako da mi je u planu prodat i G4 i uzet nesto novo pa da vidim imate li kakve nove preporuke?

I dalje sam za Xperiu Z3 jer mi se cini da taj proslogodinji model ima dosta izdrzljivu bateriju.
Cak sam na edigitalu vidio Lumiu 640 XL za 1445kn trenutno...nemrem vjerovat da mob sa 5.7 inca ekranom tako jeftino kosta,ali naravno tko je vidio da se Nokie (Microsoft) cesto kvare, ali opet me je strah kupovat preko weba zbog garancije...a i WP nema apliakcija koje ja inace koristim tako da ta prica pada u vodu.

Z5 ne zelim jer je trajanje baterije lose od Z3 a i nedam toliko para,a tu su u prici i dalje Huawei P8.
Sad mi se cak i neki kinzezi sviđaju tipa ZUK Z1 ( ali gdje da to kupim uopce?) a sviđa mi se i onaj Lenovo P1 (baterija 5000mAh).
Uglavnom zelim dobar mob ali da ima izdrljivu batereriju.
Prijedlozi?