Kakva je situacija sa uredajima kupljenim na webu tipa wowshop, mislim imaju garanciju..ali ako se strga ja o svom trosku saljem u servis, ili??? te gdje uopce saljem?? zbog toga izbjegavam takve kupnje jer mi to nije jasno...
Kakva je situacija sa uredajima kupljenim na webu tipa wowshop, mislim imaju garanciju..ali ako se strga ja o svom trosku saljem u servis, ili??? te gdje uopce saljem?? zbog toga izbjegavam takve kupnje jer mi to nije jasno...
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Moze malo detaljnije, bas me zanima.
Nisam nikad dao toliko para za neki mob pa zato sada zelin nesto mocno sto ce mi sluzit duze vrijeme...kao sto sam naveo Meizu, Asus a moram priznat da ni Xiaomi MI4 nije los, ali ne zelim da dam tolike pare pa ako se dogodi kvar da onda moram komplicirat sa popravkom..
Cini se da ce mi zbog toga u igri ostati samo oni uredaji koje nude nasi operateri, G4,S6,Z3,P8...iako mi u zadnje vrijeme svaki mob radi odlicno bez problema, ali ako se strga nosim kos operatera i dalje oni rjesavaju i to je to...ali trenutno u oglasu ima jako slabo G4 orke,ali valjda ce se naci kroz pola mjeseca neki da ga ulovim povoljno
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Bookmarks