Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 45

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    Samsung S8+
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    12.409
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.409, Nivo: 26
    Bodovi: 12.409, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imao sva tri front runnera i trenutno imam G4, pa moj glas njemu. U cilju potpune iskrenosti cura ima z3, a ne ja, ali dovoljno sam vidio, da bi rekao da baterija nije ništa posebno bolja od G4 (čak možda i lošija)... To je ujedno i najveća zamjerka S6, ok to i činjenica da je jako sklizak, pa i meni koji jako pazim na telefone... uglavnom s6 je jako brzo prodan i kupljen je G4, koji ima izmjenjivu bateriju (neki dan naručio zamjensku da imam dvije)...

Kamera je izvrsna, vjerojatno najbolja na telefonu koju sam ikad koristio iako je i od S6 jako JAKO dobra... Z3 je tu ipak stepenicu niže ...

Još jedan prijedlog OnePlus 2 ... uskoro će se moći kupiti, ok uz malo ili više muke, cijena je tu negdje, biti će sigurno jako dobro izrađen, baterija će sigurno trajati (nije QHD nego FHD, makar procesor malo brine, ali ako je kao 1+1 sve će biti savršeno) i najbolje od svega ima one drvene backcovere koji izgledaju bolje od velike većine i jako je eyecatching...

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2009
    Mobitel
    Samsung Galaxy S8 64GB
    Operater
    tomato
    Godina
    34
    Bodovi
    29.415
    Nivo
    41
    Bodovi: 29.415, Nivo: 41
    Bodovi: 29.415, Nivo: 41
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dorian_gray Pregledaj post
    Imao sva tri front runnera i trenutno imam G4, pa moj glas njemu. U cilju potpune iskrenosti cura ima z3, a ne ja, ali dovoljno sam vidio, da bi rekao da baterija nije ništa posebno bolja od G4 (čak možda i lošija)... To je ujedno i najveća zamjerka S6, ok to i činjenica da je jako sklizak, pa i meni koji jako pazim na telefone... uglavnom s6 je jako brzo prodan i kupljen je G4, koji ima izmjenjivu bateriju (neki dan naručio zamjensku da imam dvije)...

Kamera je izvrsna, vjerojatno najbolja na telefonu koju sam ikad koristio iako je i od S6 jako JAKO dobra... Z3 je tu ipak stepenicu niže ...

Još jedan prijedlog OnePlus 2 ... uskoro će se moći kupiti, ok uz malo ili više muke, cijena je tu negdje, biti će sigurno jako dobro izrađen, baterija će sigurno trajati (nije QHD nego FHD, makar procesor malo brine, ali ako je kao 1+1 sve će biti savršeno) i najbolje od svega ima one drvene backcovere koji izgledaju bolje od velike većine i jako je eyecatching...
    G4 mi se svida samo zbog te kože i zbog toga sto mi je i G2 odlican pa ne sumnjam sa takav nece biti i taj..koliko ti inace biti on screen baterije???To me zanima bas zbog toga jer za G4 i S6 vidim da je neka normala 4h do 5h on screen a za Z3 vidim da moze izdrzati do 9h, a trenutno se Z3 najeftinije moze naci...al opet kamera mu ne vrijedi tih 20mpx..jos me zanima koliko je G4 veci u odnosu na G2 u drzanju u ruci..nemam ga gdje isprobat kad sam jos na moru...ovo je prvi put da dajem tolike pare za mob ali nakon rada u sezoni kad sam si nesto zaradio zelim mob koji ce mi biti pravi kompjutor da je jak, dobra kamera, za muziku, net..ma da mi sluzi za sve zivo i da ga imam duze vremena...bar do iduce sezone hah ako mi i taj ne dosadi...
    S6 koliko god da je sklizak toliko mi je nevjerojatno lijep, ali to je ono sto me najvise privlaci kod njega...

Sad vidjet cu sve tamo sredinom rujna, onaj koji bude u oglasu za najbolje pare toga cu da uzmem..

One plus 2 sam isto gledao, brutala mob..ima ga ako se ne varam po netu vec za kupit pa i na njuskalu ali nabijaju cijene boli glava...
    Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Preporuka za tablet do cca 3000kn
    By Virty in forum Android Tablet
    Odgovora: 6
    Posljednji post: 19-09-2013, 23:50
  2. Mobitel od 2000-3000kn
    By SimeRossonero in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 33
    Posljednji post: 22-10-2010, 10:03
  3. Koji mobitel do 3000kn?