Odlično - ali zašto ne možeš Vip kartice (ne možeš očitat ki)? Meni baš triba Simpa i Vip na jednoj kartici. Koliko bi naplatija kloniranje dva broja?
Ja mogu klonirat! (sve osim VIP-a)
A mogu i napraviti čitač i programator...pa ako je netko zainteresirani nek mi se javi pa se dogovorimo!
Cijena čitaća i programatora je cca 400kn (moram malo točnije proračunati....veća sigurno neče biti!)
E i onda si možete sami klonirati kartice koliko god hočete!!!
Mislim da na Gold karticu vam stane do 7brojeva....
Silver: 10 brojeva , 30sms-a i 100mjesta u imeniku (to se sve može mijenjati.....možeš staviti manje sms-a pa dobiješ više mjesta u imeniku ili obrnuto)
Green II: mislim da ide 12brojeva, 99 SMS-a, i 500 mjesta u imeniku.
Ja koristim Silver card i ok mi je!
Gold kartica se ne isplati kupovat (premala je) , a ne znam gdje se kod nas može kupit Green card...
Odlično - ali zašto ne možeš Vip kartice (ne možeš očitat ki)? Meni baš triba Simpa i Vip na jednoj kartici. Koliko bi naplatija kloniranje dva broja?
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Ne mogu izvaditi KI!
Vip koristi COMP 128 v2 zaštitu, i još ju nitko nije uspio probiti (...tako se priča)
Nisam još nikome to radio, osim za vlastite potrebe!
Ne znam da li se uopče isplati ulaziti u te poslove....jer kao što znaš, da postoji mogučnost da i ja imam taj tvoj broj (ali ja nisam takav tip osobe)...
Ako baš hočeš da ti kloniram možeš se javiti na mail, pa se dogovorimo...
Mogu garantirati 100% da neču koristiti klonove!
mail: kljukica@net.hr
Ma javi se samo ako uspiješ probit tu zaštitu, jer mi triba Vip i Simpa na jednoj kartici - ostale varijante me ne interesiraju. (ako uspiješ - moj mail je: damir.hr@gmail.com)
Pozdrav
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
To ti imene najviše ždere!
Posooji ti još jedna opcija!
Ako imaš SL45 (SL42) možeš mu ubaciti pach koji omogučuje da u memoriju telefona ubaciš do dvabroja + onaj broj koji ti je na kartici....(mjenjaju se tako da ga najprije u meniju odabereš pa onda ugasiš i upališ mob)
Npr.: Ubaciš si u mob 2 simpa broja i staviš vipovu karticu i imaš sve što ti treba!
Imaš tri broja koja možeš birati a samo jednu karticu!
Ne znam da li postoji nešto takvo za druge telefone... (ma taj sl45 je stvarno mrak!)
cx 70 siemens ...........
Zadnji uredio colin breave : 04-07-2007 u 20:31
KArtice se u principu mogu klonirati.Izvorno postao davor
kao i sve ostalo.
potrebna nam je stara sim kartica iste serije kaoi broj koji mislimo ukucati.
Zatim namje potreban program i naravno priključak io kablovi.
Ja imam par programa i ako ste zainteresirani mogu naručiti kablove.
Troškove naravno plaćate.
Normalno da se može....
Trebaš imati karticu koju želiš klonirati koja ne smije blokirana i trebaš znati pin (ako je na kartici uključena provjera pin-a)...
Karticu koja je blokirana, uništena ili za nju ne znaš pin ne možeš klonirati, ona je neupotrebljiva... (jedino ju operatom može zamjeniti (moraš imati original PIN1,2 i PUK1,2) na način da u svojoj bazi tom broju dodjeli novi KI i IMSI broj)
samo mali ispravak..... uz TWINCARD novu karticu dobijes NOVI tj. DRUGI broj, na kojeg je na centrali GLAVNI broj PREUSMJERENIzvorno postao whiteboy
Razumijem ovo:
Više brojeva na jednu karticu.
Ali jedan broj na više kartica![]()
Evo još: 12 u jednoj SIM kartici
Kada već dajete linkove za koloniranje sa elitesecurity-a mogli ste usput nabaciti link gdje tip piše kako je dobio ogromnu kaznu za kloniranje. Inače kloniranje nije ništa novo, bilio je dosta slučajeva da neko kupi karticu iz oglasnika pa da mu potroše lovu sa druge (klonirane) kartice
Oki doki Kidi, kloniranje kartice je moguce, za to trebas sim reader i prog. Te stvari se dobivaju vani a ne u HR...mi smo ovdje 100 godina unazad.... ako hoces tako nesta kupit idi u Njemacku ili Austriju. Preporucujem Njemacku...
U Münchenu sam nabavio puno stvari za GSM. Soft morate skinut, svako nosi svoju odgovornost itd.
hehee
Ljudi jel ima sta novo po ovompitanju ..... Jel uspio ko provaliti VIP-ovu kao i TELE2
tj.izcitati ki i imsi ??? Cuo sam da se sad i nove simpine kartice nemogu
klonirati, JELL ISTINA ??
To i mene zanima!
Jeli radi tko na podrucju Zgb-a. Treba mi simpa + tele2 broj na jednoj kartici!
Uzdravlje
Može li se izvuči puk iz kartice simpa 32k stara 7-8 godina.
Pin nije uključen !
Razlog - treba ti puk za prebacit broj u drugu mrežu..
zna li netko koliko su vremena vec u upotrebi vipove sim kartice s comp128 v2 zastitom? moja je stara nekih 3-4 godine, pa ne znam je li i ona u toj kategoriji![]()
kupio sam si sim card reader/writer i 16-in-1 sim karticu (super sim).
instalirao sam softver, i dalje nemam pojma šta i kako. koliko sam vidio taj softver nekako crakira karticu, prvo jedan kraći postupak koji se vrti kojih pol sata, a onda duži čiji kraj nisam dočekao, ali cijeli dan ga je vrtio.
cilj mi je na tu sim karticu prekopirat 2 tele2 kartice, govornu i data karticu, da napokon mogu iskorištavat mobilni internet na mobitelu već kad imam data karticu.
dali je netko uspio tako nešto izvest?
help
ovo i mene zanima dali postoji netko u zg da to radi.....
u SRbiji je to normalno-pratim na mobilnisvet o tome....
zanima ako ima tko kakva iskustva neka podijeli sa nama
hvala
wow, tema od 3 stranice ničega.
dakle, trebalo bi mi nekakvo objašnjenje.
čini se da se tele 2 kartice ne mogu klonirat. od jučer mi vrti cracker i ništa.
Znači ništa za Tele2?
Žao mi je Desirea kad nešto radim, nadao sam se da ima varijanta da jednog upalim a drugog izgasim.
Da ne otvaram novu temu...Iako je ova stara godinama, ali je priča ista.
Da li je netko probao očitati KI sa bonbon kartice?
Every man is a genius until he opens his mouth.
Od vremena kad je tema bila aktualna promijenile su se SIM kartice. Nisam u novije vrijeme čuo da je netko pročitao KI sa bilo koje novije SIM kartice. Ako netko ima drukčija saznanja bilo bi dobro da ih podijeli s ostalima.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
http://www.securitytube.net/video/194
evo nesto
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Bookmarks