Mislim da dovoljno govori to da sam sve ostale navigacije maknuo i ostavio samo HERE.Vrlo je precizna, nalazi sve živo i mrtvo, ima karte čak i shipping centara iznutra (!!!), pokazuje gustoću prometa na važnijim cestama, vrlo jednostavna za korištenje, nema puno opcija, ali opet ima sve što ti treba, updatei karata su inkrementalni (ne treba uvijek skidati cijeli paket od par GB),... Jedino što mi se ne sviđa je malo priglupa glasovna navigacija (uzmite izlaz i slično) koja je rezultat lošeg prijevoda s engleskog. Od bugova bih zasad izdvojio dvije stvari: nekad neće aktivirati GPS modul i ne synca dobro kolekcije koje upišem u browseru preko PC-a.

Odgovori uz citat
Vrlo je precizna, nalazi sve živo i mrtvo, ima karte čak i shipping centara iznutra (!!!), pokazuje gustoću prometa na važnijim cestama, vrlo jednostavna za korištenje, nema puno opcija, ali opet ima sve što ti treba, updatei karata su inkrementalni (ne treba uvijek skidati cijeli paket od par GB),... Jedino što mi se ne sviđa je malo priglupa glasovna navigacija (uzmite izlaz i slično) koja je rezultat lošeg prijevoda s engleskog. Od bugova bih zasad izdvojio dvije stvari: nekad neće aktivirati GPS modul i ne synca dobro kolekcije koje upišem u browseru preko PC-a.

Bookmarks