Haha show rasprava. Ja uzeo samsung s5 i nakon nepuna 2mjeseca izgledao je kao da ga je tenk pregazio. Znaci cijeli zguljen sa svih strana, a dole poklopac za punjac jedno 80% zguljen bio. Malo ga nacnes u neki cosak i ode kvragu sve haha, događa se svim markama failovi.
6icu sam stavio u maskicu nema crtice al eto zrak ispod prednjeg stakla i siri se, koma.
Al mobiteli su opcenito smece izrade, makar dali 6-7-8 soma kn kvaliteta je jednostavno losa, kod svih marki. Tek sa sonijem sam imao najvise problema i svaki model na garanciju.
G3 su mi priznali garanciju zbog puknuca kucista, ali sam od sebe je odvratan bio, mekana plastika i tope se rubovi kao putar ali si dobio komplet novo kuciste s ekranom novim.
Al bas me zanima, javi koliko si platio novi home button(inace su ti hime buttonu kod svakog drugaciji, cvrsci, klimavi, tvrđi mekani kako naletis), jer nisam cuo da su priznali ogrebotine pod tvornicku gresku, ali mozda i prođe pod garanciju.
I kako su ga sklopili natrag.
To i mene kopka da ga ne sklepaju losije neg je sad, sa prasinom ispod. Il da probija jos i svjetlost il nesto.
Cini mi se da iphone 6 ne kopaju nego ide novi uređaj ili sam u krivu, home button bi vjerojatno i tam mjenjali.

. Ja uzeo samsung s5 i nakon nepuna 2mjeseca izgledao je kao da ga je tenk pregazio. Znaci cijeli zguljen sa svih strana, a dole poklopac za punjac jedno 80% zguljen bio. Malo ga nacnes u neki cosak i ode kvragu sve haha, događa se svim markama failovi.

Bookmarks