Ogroman problem!!! Dakle s home buttona mi otpala boja velicine od 1mm horizontalno. Kao da je ogrebotina. Pod noktom se osjeti i vidi se sa zlatne boje da flai j da je sastrugano kao. Popizdio sam. Dao sam za mob 800 eur nije izdržao ni jebenih 10 dana a da nema neko sranje. Kupio sam spigen masku military grade. Kupio screen protector spigen i danas primjetio ovo govno. Hladni znoj me oblio. A sad najvece sranje od svih sranja. Ne znam hoce ova nasa stoka priznat garanciju jer ce rec da sam to ja izgulio. A pazim mobitel kao lece u glavi i dao sam na maski i screen protector sveukupno 500kn skoro.
Drugi problem ako i idem ga mijenjat pola mobitela raskopa se da bi se to govno osjetljivo na dodir tj otisak promjenilo. I sad jos meni radi ali pitanje je kad ce riknut. Stvarno ne mogu vjerovat. Imao se xperiu z ultru dvije godine i mob je kao nov ovo sranje nakon 10 dana kao da se raspada. Imate li ideju savjet!? Mobitel je kupljen uredno preko Slovenskog telekoma imam uredno racune i papire.
Koji je servis najprofesionalniji? (Jer ako idu kopat seljaci po njemu i to obave lose ekran napune prasine ili ko ulzna vec cega) Jer u Americi i civiliziranim zemljema odma mijenjaju uređaj kad je tako skup i nov vjerovatno nasi nista od toga. E zažalio sam kupnjom ovog smeca. A tako bio zadoljan. I jos sam se dvoumio izmedju Lg g4 i idiot kupim ovog radi dizajna a pogledaj kakvo sranje....ako imate kanve sugestije bio bih vam zahvalan.

Odgovori uz citat
Bookmarks