Malo više informacija o ovom opskurnom tabletu ne bi škodilo.![]()
Ulazem kviska i trazim pomoc prijatelja. Zakljucao se tablet i ne mogu nigdje da nadjem kombinaciju tipki da udjem u safe mode kako bih uradio factory reset. Uglavnom za sve normalne tablete to je kombinacija power button+volume down ali ne i na mom DMTECH tabletu. Pregledao youtube ali nista. Probao sam i reset iglom kroz rupicu ali ne ide
. Ako neko ima ideju za kombinaciju tipki neka javi bicu jako zahvalan
. Molim moderatora ukoliko sam pogrijesio subforum da prebaci na odgovarajuci. Hvala
PS
Mail na koji je registrovan zaboravljen, djeca![]()
Malo više informacija o ovom opskurnom tabletu ne bi škodilo.![]()
Ne znam sta dodati, dakle ima dugmice power, volume up and down i reset u rupici. To je vjerujem vazna informacija zbog kombinacije tipki za ulazakbu safe mode. Tacan naziv modela je dmtech 1028DCS. Hvala :-)
Za sve normalne tablete i mobitele, ulazak u recovery se isključivo radi sa kombinacijom Home+Power+Volume Up (i to drzis poprilično dok ti u gornjem lijevom uglu ne dodje poruka..booting recovery)
Hvala puno na savjetu, probao sam ali ne moze (imam Escape umjesto Home button). Izgleda da je ovaj moj ipak nenormalan :-).
Jesi probao volume up+power ili volume down+ power?
Jesi li probao kontaktirati proizvođača?
Gdje je kupljen i imaš li garanciju?
Probao sam. Poslao sam mail proizvodjacu u Svedsku, nadam se da ce odgovoriti.
---------- Post added at 18:45 ---------- Previous post was at 17:15 ----------
Zahvaljujem se svima na savjetima. Upravo sam dobio mail od proizvodjaca. Naime za ovaj tablet ne postoji kombinacija tipki vec se mora fleshovati preko PC. Poslali su mi linkove koji su doduse na Svedskom ali rjesicu vec to :-). Puno pozdrava svim forumasima ;-)
Bookmarks