Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 72

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    3 months registered500 Experience Points

Datum registracije
    May 2017
    Bodovi
    503
    Nivo
    4
    Bodovi: 503, Nivo: 4
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao walter66 Pregledaj post
    U kojem to RENAULT servisu naprave sve za 100-200 kuna . Kad sam vozio Renault u njihovom servisu kad otvore poklopac motora odmah kažu , to će Vas koštati 2500 HRK , a nisam ni rekao što me muči na autu . Trebao mi je samo osnovni servis radi tehničkog pregleda (Ulje , filteri i opća kontrola auta)

Ugradnju navigacije preko DVD_a tražili su 1400 HRK samo za medije (2 DVD) , a dobiješ mape stare dvije godine West i East od TomTom_a , koje su loše .

Vjerojatno neće biti ni jeftinije na SD karti , jer će opet nuditi dvije (2 SD) , za zapadnu i istočnu EU , + ugradnja i podešavanje .
    Ja sam u Renault servisu u Rijeci promjenio jezik sučelja sa francuskog na engleski za 200kn. Spojili ga na računalo i sredili to vrlo brzo. I nije istina da ti osnovni servis (Ulje , filteri i opća kontrola auta) naplate 2500kn kad sam ja to kod njih obavio za 900kn.

GPS Navigator Postignuća:
    VeteranOverdriveSocial50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2009
    Mobitel
    Hello Moto, Edge 50 Neo
    Operater
    Telemach
    Godina
    70
    Bodovi
    94.087
    Nivo
    74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Bodovi: 94.087, Nivo: 74
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Ukupna aktivnost: 99,4%
    Mentioned
    69 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dbovid3 Pregledaj post
    Ja sam u Renault servisu u Rijeci promjenio jezik sučelja sa francuskog na engleski za 200kn. Spojili ga na računalo i sredili to vrlo brzo. I nije istina da ti osnovni servis (Ulje , filteri i opća kontrola auta) naplate 2500kn kad sam ja to kod njih obavio za 900kn.
    Odlično , jezik sučelja multimedije si sam mogao prebaciti na Engleski , za to ne treba računalo , nadogradnju karata nisu napravili jer ti to nisu radili , ja sam kod njih kupio auto pa je imao samo West EU , ovaj dio EAST EU trebao sam dokupiti (ali nisam - snašao sam se na drugi način) .
    Točno servis košta 900-1100 kuna , ovo je bilo 2012 za Lagunu , ali onda kažu da treba servisirat klimu , zamijenit brtve i filtere , jer nedostaje tekućine i koštalo je 2540 kuna sve zajedno , u tom istom servisu u Rijeci . Za servis se moraš naručit kao da ideš u KBC RI na CT ili MR .
    Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?

Forumaš Postignuća:
    3 months registered500 Experience Points

Datum registracije
    May 2017
    Bodovi
    503
    Nivo
    4
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao walter66 Pregledaj post
    Odlično , jezik sučelja multimedije si sam mogao prebaciti na Engleski , za to ne treba računalo , nadogradnju karata nisu napravili jer ti to nisu radili , ja sam kod njih kupio auto pa je imao samo West EU , ovaj dio EAST EU trebao sam dokupiti (ali nisam - snašao sam se na drugi način) .
    Točno servis košta 900-1100 kuna , ovo je bilo 2012 za Lagunu , ali onda kažu da treba servisirat klimu , zamijenit brtve i filtere , jer nedostaje tekućine i koštalo je 2540 kuna sve zajedno , u tom istom servisu u Rijeci . Za servis se moraš naručit kao da ideš u KBC RI na CT ili MR .
    Kao sto je kolega rekao, jezik sucelja je jedno a jezik mutlimedije je drugo. Ja govorim o displayu kod broja okretaja i gdje ti pise brzina, gdje vidis potrosnju, to mi je bilo na francuskom jer je auto uvezen od tamo.
    A sto se tice servisa, necu ja nikoga braniti niti podrzavati, ali meni se cini da su oni tebi samo rekli sto ti je potrebno promijeniti, a ti nista od toga nisi trebao mijenjati da bi prosao tehnicki jer oni tamo ne gledaju kako ti radi klima i jel ti filter prljav. I meni je puno draze kad se narucim, bilo gdje, nego kad moram doci i cekati sve prije mene da zavrse...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Htc Clio
    By Vepar in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 19-01-2008, 21:01
  2. Novi Renault Clio - službene slike
    By Šile in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 45
    Posljednji post: 28-03-2007, 09:39
  3. Renault Clio "Funky"
    By //Wild-Boy\\ in forum Mobil Internet c@fé