Odlično , jezik sučelja multimedije si sam mogao prebaciti na Engleski , za to ne treba računalo , nadogradnju karata nisu napravili jer ti to nisu radili , ja sam kod njih kupio auto pa je imao samo West EU , ovaj dio EAST EU trebao sam dokupiti (ali nisam - snašao sam se na drugi način) .
Točno servis košta 900-1100 kuna , ovo je bilo 2012 za Lagunu , ali onda kažu da treba servisirat klimu , zamijenit brtve i filtere , jer nedostaje tekućine i koštalo je 2540 kuna sve zajedno , u tom istom servisu u Rijeci . Za servis se moraš naručit kao da ideš u KBC RI na CT ili MR .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Kao sto je kolega rekao, jezik sucelja je jedno a jezik mutlimedije je drugo. Ja govorim o displayu kod broja okretaja i gdje ti pise brzina, gdje vidis potrosnju, to mi je bilo na francuskom jer je auto uvezen od tamo.
A sto se tice servisa, necu ja nikoga braniti niti podrzavati, ali meni se cini da su oni tebi samo rekli sto ti je potrebno promijeniti, a ti nista od toga nisi trebao mijenjati da bi prosao tehnicki jer oni tamo ne gledaju kako ti radi klima i jel ti filter prljav. I meni je puno draze kad se narucim, bilo gdje, nego kad moram doci i cekati sve prije mene da zavrse...
Bookmarks