Imas slicnu opciju koja se na Simpi zove "internet dan" i za 10kn imas neogranicen promet 24 sata. Kafa to pomnozis sa 7 dana dobijes 70kn a mozes za 10 kn aktivirati 4G opciju za 7 dana.
treba mi Internet za more pa sam nasao ovu opciju...
https://www.hrvatskitelekom.hr/visiting-croatia
da li se ta opcija moze aktivirati sa simpe, ili se mora kupiti nova kartica kako tu pise....
hvala
Imas slicnu opciju koja se na Simpi zove "internet dan" i za 10kn imas neogranicen promet 24 sata. Kafa to pomnozis sa 7 dana dobijes 70kn a mozes za 10 kn aktivirati 4G opciju za 7 dana.
Koja točno opcija?
FLAT SURF se može samo na toj posebnoj kartici.
EUROPE 30 se može na većem broju prepaid tarifa (da sad ne nabrajam sve , imaš ih popisane u uvjetima korištenja).
ok decki, super hvala na odgovorima, sve je isto , jedino kaj ovo za 7 dana aktiviras samo jednom, a ovo Internet dan svaki dan... treba aktivirat no nema veze..
na moru sam i koristim ovu karticu od T-mobilea i to radi Ok. Registrirao se i dobio 20 kuna na bonus racunu. Sve kune potrosene i ostalo 0.50 Kn te 17 Kuna na bonus racunu. Sad mi neda aktivirati opciju internet dan 3g za 10 kuna i kaze da nemam dovoljno kuna na racunu.... Cemu onda taj Bonus racun
Za sms, pozive, uspostave poziva (izvan raznih tarifa/opcija). ne mozes taj bonus racun koristit za aktivaciju opcija/tarife, placanje parkinga...
Bookmarks