= Citat = Izvorno postao lujo_zgb Pregledaj post
Upozoren si par puta, ali i dalje ne shvaćaš da ovo nije mjesto za takva pitanja. Kakva ti je logika da skineš igricu s nekog torrenta i onda dođeš tu ispitivati kako srediti igru, a ne pitaš recimo tamo gdje si skinuo?

Ovo kako ti sebi objašnjavaš tvoje ne kupovanje igara je u istoj liniji kao da kažeš da si ne možeš prijuštiti mercedes pa ćeš ga ukrasti. I sad ne samo da si ga ukrao, nego bi ti i nazvao bivšeg vlasnika mercedesa na telefon i pitao ga gdje mu je servisna i dal bi ti on malo pomogao srediti špur jer ti vuče u lijevo. Igre nisu životne potrepštine nego razonoda.

Drugo što ne shvaćaš je općenito kako crackovi funkcioniraju. Da bi crack radio, onaj koji razvija crack mora isključiti i/ili zaobići neke funkcionalnosti unutar igre. Samim time se stvaraju mjesta na kojima igra može doći u error i ne pokrenuti se. Većina današnjih crackova su u najmanju ruku smeće jer su kompanije koje rade igre toliko dobro razvila zaštite da se u par dana jednostavno ne može razviti rješenje koje će zaobići zaštite.
I šta onda? Onda se desi to da ti u crack ekipa ugradi bitcoin minere kako bi tisuće kompjutera za njih farmalo lovu. Ne bih se čudio da, obzirom koliko crackanih igara skidaš, si natukao nekom u Rusiji ili Kini dovoljno bitcoinova da si kupio original igre.
Kako da ja pitam na recimo kickass-u za objašnjenje?
Joj,tvoje uspoređivanje je nebo-zemlja! mogućim s nemogućim!
Uspoređuješ ono što svaka budala može napraviti s onime što nebi puno njih napravilo!
Molim te da za drugi put nađeš normalnu usporedbu!
Ovo za bitconove ne razumijem,a i mislim da mi nebi trebao objašnjavati!