.......tako je!
nije uopće fora da će skuplji biti brži, nego da će bar u pristojnom pakiranju i s originalnim driverom doći!Izvorno postao damgol
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
.......tako je!
blago meni kad imam dva Kolumbathanks....
e onda ćemo te usmjeriti u drugi dućan putem zvjezda![]()
LOOOL!
Da damgol, ti baš i nisi objektivan kad je u pitanju HGspot...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
istina nisam ali u onom tvojem odgovoru od prije
to nije ni bilo bitno![]()
U Ve-mil kad dođeš fino se sjedneš ko gospodin, imaš potpunu pažnju djelatnika i s njim prolaziš kroz cjenik, dogovaraš se oko komponenti, padne koji savjet. To je firma, bar se za svoje novce osjećaš ko čovjek.
e vidiš a ja tamo nikad nisam kupio niti ću ikad kupit![]()
Bookmarks