= Citat = Izvorno postao mirkeclj Pregledaj post
Probaj pa ćeš viditi i znati da li radi
e, mirkeclj jos si trebao u auto i kod doticnog kolege i ubacit mu mape na uredjaj !!pa sefe nije fazon da probam, pa da vidim - vrijeme
ali evo, skinucu, pa cu aj vama da kazem.
jer vrijeme je dans ; novac!!
a mozda usput i koju pivcu
.
Zadnji uredio zuzo : 10-06-2015 u 20:52
Ma vidi nisam ništa mislio loše zato što je to problem od uređaja do uređaja ja imam na primjer Goclever pa neke navigacije rade a neke ne i sto puta sam probao i opet ništa zato nije to neki problem skiniti i probati bitno da ima di skiniti a ostalo će već nekako ići.
Dečki muči me nešto na mojoj igo primo navigaciji, skinuo sam onu koju je walter postavio za kineske uređaje i ne prikazuje mi 3d zgrade, prvo sam mislio da je zbog toga što nisu buildings q4 pa nije kompatibilno s novim kartama,a prekjučer sam skinuo ovo što je mirkeclj postavio i prebacio buildings q4 i opet ne prikazuje,a u postavkama je uključeno sve, da li netko zna što bi mogao biti uzrok tome?
Ne znam da li mu nedostaje resursa po pitanju ram-a i cpu-a, ovo su mu specifikacije: Operation System: Microsoft Windows CE. NET 6.0
CPU : SAMSUNG 2460
RAM Memory: 128MB
Molio bih ako netko zna kako to mogu natjerati da proradi da napiše.
Unaprijed zahvaljujem!
Kod mene iGO Primo Android uopće neće da starta s ovim kartama, probao da prebacim samo kartu jedne države, a sve ostalo ostavim isto, krene lodanje iGO i samo se sruši. Probao obrisati POI kako je neko predhodno savjetovao i ne ide, s kartama Q2 sve radi OK. Probao skinuti s drugog linka Q4, nažalost aktivan samo link Italija Q4_2014, radi.
Zadnji uredio murgasat : 14-06-2015 u 08:03
Dečki muči me nešto na mojoj igo primo navigaciji, skinuo sam onu koju je walter postavio za kineske uređaje i ne prikazuje mi 3d zgrade, prvo sam mislio da je zbog toga što nisu buildings q4 pa nije kompatibilno s novim kartama,a prekjučer sam skinuo ovo što je mirkeclj postavio i prebacio buildings q4 i opet ne prikazuje,a u postavkama je uključeno sve, da li netko zna što bi mogao biti uzrok tome?
Ne znam da li mu nedostaje resursa po pitanju ram-a i cpu-a, ovo su mu specifikacije: Operation System: Microsoft Windows CE. NET 6.0
CPU : SAMSUNG 2460
RAM Memory: 128MB
Molio bih ako netko zna kako to mogu natjerati da proradi da napiše.
Unaprijed zahvaljujem!koliko puta vam se mora objasniti da bi se moglo tocnije odgovoriti trebaju i tocniji podaci od uredjaja , ako su kineski ili neki drugi svi tiKod mene iGO uopće neće da starta s ovim kartama, probao da prebacim samo kartu jedne države, a sve ostalo ostavim isto krene lodanje iGO i samo se sruši. S kartama Q2 sve radi OK.
uredjaji imaju svoje ime ili neki broj , sad dali je win ce 4,5,6 i velicina rama i to je vazno , jer nisu svi uredjaji isti i ako recimo imaju win ce 5 ili 6 , na neke ide igo8 , na neke primo ili neki ostali sw.
to je vec pisano x puta ali izgleda da rijetki citaju postove !!
Napisao sam koji procesor, windows i s koliko ram-a raspolaže, kineski je uređaj Good Navi se zove firma koja ga proizvodi, da li sad imate dosta podataka da odgovorite na pitanje? Hvala.
Hvala vam na pomoći, stvarno ste susretljivi!![]()
Bookmarks