znači ko fol obiteljska imam sve bi bila 169-70=99kn? a što je s popustom na ratu za uređaj?
---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:13 ----------
što nije bila neka odluka hakoma o minimalnoj brzini da moraju svi imati?
znači ko fol obiteljska imam sve bi bila 169-70=99kn? a što je s popustom na ratu za uređaj?
---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:13 ----------
što nije bila neka odluka hakoma o minimalnoj brzini da moraju svi imati?
Opisao u postu #23. Pročitaj ga još jednom. Pa pitaj nakon toga.
Minimalna brzina je 1 mb/s od 1.1.15.
No, to vrijedi za brzinu prometa uključenu u tarifu/opciju.
Nakon potrošnje tarife operateri imaju 3 mogućnosti:
A) naplaćivati svakih 100 kb kao suho zlato
B) usporiti brzinu, ali i dalje nuditi flat internet
C) onemoguciti internet dok se ne kupi novi paket/opciju koja to omogućuje
No, najvažnije od svih pitanja glasi: je li Leone prvi forumas koji je odlučio ugovoriti Najbolju tarifu?
Ja još nisam upoznao osobu koja bi to ugovorila, a pritom mislim na one koji barem malo znaju o kombinatorikama s prepaid tarifama.
Zadnji uredio ispravljach : 19-05-2015 u 22:49
Ljudi to očito krivo shvaćaju. Ta odluka ne znači da ta minimalna brzina mora biti u svakom paketu, već da operator univerzalnih usluga (HT) mora ponuditi jedan takav paket (fiksni), koji mora biti dostupan u cijeloj Hrvatskoj. Dakle, tamo gdje recimo nema ADSL-a, HT mora to omogućiti kako god zna i umije (npr. bežično, satelitski,...). Dakle, tehnologija nije zadana, ali ta brzina mora biti.
Taj paket nije dostupan svakome, nego samo onima kojima nisu dostupni redoviti ADSl paketi ili onima koji spadaju u skupinu socijalno ugroženih (bez obzira na dostupnost redovnih paketa).
Informacije o paketu su ovdje.
Bookmarks