malo zanimljivosti:
U Tarifnim modelima Najbolja Start, Najbolja Pričam, Najbolja Surfam, Najbolja Imam sve i Najbolja Premium nakon što Pretplatnik iskoristi definiranu količinu podatkovnog prometa, doći će do smanjenja brzine prijenosa podataka na do 64 kb/s te će se isto primjenjivati sljedeća 24 sata. Nakon isteka perioda od 24 sata Pretplatnik neće moći koristiti internet promet do kraja obračunskog razdoblja, osim u slučaju da aktivira podatkovnu opciju. U tarifnim modelima Najbolja Mala nakon iskorištena 10MB internet prometa, daljnji ostvareni promet se naplaćuje Pretplatniku po cijenama Tarifnih modela utvrđenim Cjenikom mobilnih usluga Hrvatskog Telekoma.
U Tarifnim modelima Najbolja Pričam, Najbolja Surfam, Najbolja Imam sve i Najbolja Premium Pretplatnik će moći odabrati jednu dodatnu usluge bez dodatne naknade u skladu s Cjenikom mobilnih usluga Hrvatskog Telekoma. Nakon odabira usluge korisnik će istu moći zamijeniti drugom uslugom dostupnom na tarifi po isteku perioda od 6 mjeseci.
Pretplatnik ne može za vrijeme trajanja OTPO-a promijeniti Tarifni model koji koristi s tarifnim modelom/paketom neposredno niže vrijednosti.
MOJ KOMENTAR: u Plan tarifama se može nakon 12 pl. računa, u Extra se moglo nakon 6 pl. računa, a Flex Team/Tarife za obitelj sam mogao nakon 4 pl. računa.
Pretplatnici koji koriste Tarifne modele iz ove specifikacije imat će mogućnost ulaska u grupni račun Najbolja Obitelj. Pretplatnici koji koriste ponudu Najbolja Obitelj ostvaruju pogodnost neograničenih razgovora između priključaka u Najboljoj Obitelji s tim da Pretplatnici na tarifnim modelima Najbolja Mala i Najbolja Start plaćaju naknadu za uspostavu poziva za pozive unutar Najbolje Obitelji. Pretplatnici koji uključuju Tarifne modele Najbolja Start, Najbolja Pričam, Najbolja Surfam, Najbolja Imam sve i Najbolja Premium u Najbolju Obitelj ostvaruju pogodnost umanjene mjesečne naknade kako je utvrđeno Cjenikom mobilnih usluga Hrvatskog Telekoma. U Najboljoj Obitelji može biti maksimalno do 5 mobilnih priključaka.

Odgovori uz citat

Bookmarks