Ne znam da li pričaš na osnovi vlastitog iskustva o veličini 715-ice ili preko slika. Ja ga koristim i mogu reći da je IMHO veličina sasvim pogođena. Taman dovoljno velik da se ne vrti u džepu, a dovoljno mali i lagan da ga uopće ne osjetiš.Poslao: coma_zgb
kaj nije 715 malo velik?!?treba imat ekran ko nove nokie 128*128*4096!!!mms kao s55!!cetverosmjernu tipku!!ne đojstik!!!visina 10cm debljina 1.7!!!i mora imat lijep dizajn,nesto kao s55!!!nesmije biti skuplji od 3500kn!!IC i BT!!!kabel u standardnoj upotrebi,kao i kamera!!memorija 5mb!!!mislim da je ovo realno!!
Ekran na 715-ici je 100*150. Sasvim dovoljno. Istina da mu fali ekran u boji.
Zašto ne joystick? Osim što uvelike ostavlja prostora dizajnerima, omogućuje puno praktičniji i lakši rad. Uvijek mi se to kod Alcatela sviđalo.
Lijep dizajn je prilično rastezljiv pojam tako da nisam siguran oko tog što si htio reći, ali što se tiče kako ovoga područja, tako i bilo kojeg drugog kod stvaranja jednog mobitela mogu sa sigurnošću reći da Alcatelu nije cilj kopirati druge nego će radije pričekati i izdati uređaj koji će po mnogo čemu biti originalan. Konkretno na polju 715-ice imamo originalan dizajn, zanimljiv Landscape mod ekrana, zanimljiv način spajanja na kompjuter itd.itd.
Meni bi se recimo sviđao Alcatel sličan 7650 ali kada bi imao cca. 32 MB (MMC slot), bio kvalitetnije izrade i puno boljeg softvera. E da, i kada bi imao mekši joystick. Ono na 7650 je katastrofa.
Pozdrav!

Odgovori uz citat
Bookmarks