Opet te pitam, kojih "tehničkih karakteristika"?Poslao: burn_off
Pa obrati malo pažnju na cijenu.
SE T300 je cijenom jako blizu a mislim da je Siemens ipak zbog veličine i nekih tehničkih karakteristika prihvatljiviji,...
SE T68i trenutno košta ispod 2000 kuna kod službenog distributera za HR...SE T68i po ničemu nije bolji "osim po cijeni" i za kraj Nokia 7650 koja ima integriranu kameru;svaka čast;i izgleda kao cigla a na crno košta oko 4000 kn.MIslim da ima dovoljno razloga.
Vjerovao ili ne, nekima nije prioritet DIZAJN kod jednog mobitela, štoviše uopće nije bitna stavka. I 7650 će naći put do korisnikovog srca.
Čuo kada za autorska prava? A znaš li koliko je trenutno dostupno midleta? E sad, pokušaj zaključiti koliko to licenci mora proizvođač mobitelâ ishoditi da bi prodao JEDAN MODEL mobitela.A u mobitelima,već kad postoji Java mislim da bi mogao funkcionirati isti sistem;samo s malo većom autonomijom nego sada.
Poredati izbornik? To ti je kao da u dućanu kažeš da ti naprave shortcute za određene funkcijeZašto nebi mogao doći u dućan,izabrati mob ireči ta ti "ubace" ovu ili onu funkciju i poredati izbornik kako tebi odgovara;kao što se može npr. na N 7650?
Licenca?Mislim da to i nije tolko neostvarivo a ni razlika u cijeni između takvog mobitela i današnjih mobitela ne bi smijela biti velika,

Odgovori uz citat

Bookmarks