Kako znaju da s vremenom počne otpadati, pa mobitel se tek pojavio u prodaji
Mislim da imaju, bez obzira na straznji poklopac...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Kako znaju da s vremenom počne otpadati, pa mobitel se tek pojavio u prodaji
Vjerojatno je kolega Moby mislio na "kromirane" obrube drugih mobitela koji se redovno gule nakon nekog vremena. To je slučaj sa Samsungom S4 i S5 pa je lako moguće da će se tako ponašati i G4.
Do prije koji dan imao sam nakanu kupiti G4. Pretresao sam mislim skoro svaki review, pisan ili preko videa.
Uglavnom, jedan od slabijih stvari na njemu se pokazao ekran, koji ima jeftiniju Gorilla glass 3 zaštitu (iako se danas stavlja 4), a taj kromiran dio je nakon 7 dana testa pokazivao lagane crtice pa shodno tome nije teško zamisliti kako bi izgledao nakon cca 3 mjeseca.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ovo me podsjeća na Xperiu Arc S gdje su ljudi koji bi ju nosili u futrolama, zaštitnim folijama... na kraju ipak završili s oguljenim mobitelom.
Nego, back on topic, nešto malo ljudi piše o G4, da čujemo sve pohvale/pokude iz prve ruke. Ja sam se lagano počeo hladiti, a još prije 10 dana sam već mislio provući AmEx na 12 rata
Jednostavno želim da mob mene sluša, a da ne budem ja rob njega. A i godine su tu neke, nemam više ni snage ni volje uzimati mob na "pokusni rok" pa ga prodati kako sam radio s x Nokia prije 10 godina...![]()
U Mobisu!
A gle, mislim da sa danasnjim flagshipovima (S6, N4, G4, M9, Z3), ti vise nisi "njihov rob", jer je proslo vrijeme kada si trebao rootat mob i izvoditi svakakva karafeke da bi ti mob radio kako spada.
G4 je dobra opcija za mob na duge staze. Izmjenjiva baterija, dobra kamera i utor za memo karticu.
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Mah, Ico, čim ga moraš punit' svaku večer, rob si. G4 je žrtva neoptimiziranog hardvera. Malo su zastranili ovu godinu zato su svi flagshipovi predstavljeni tiho, bez nekakvih pompi...
Mislim da bi trebalo pričekati sljedeći LG.
U Mobisu!
Nazalost i danas moras rootat i onda propisno slozit mob da radi kako spada...zanima me kako radi G4 kad se natrpa sa 50-60 aplikacija i kakav je u gamingu,bar sto se tice zagrijavanja?!
Možda nisam u toku ali zanima me šta je tako loše na ovom mobitelu osim tog ruba koji će se kao poguliti? I zašto bi se trebao rootati da radi kako spada?
PREDATOR
@predator svaki mob moraš rootat ako ga želiš natjerati da radi kako ti želiš, pohvalno je kod G4 da će LG omogućiti službeni software za rootanje moba
Imao sam dva rootana mobitela, zadnji Note3 koji sam imao do prije dva, tri mjeseca dok nisam kupio G3 i moram priznati da mi root i nije nešto pomogao jer sam mob normalno koristio i prije roota... A ovo da će LG omogućiti službeni softver za root G4 će sigurno razveseliti one koji će ga rootati. Ako ga kupim možda ga onda i ja rootam iako mi to neće nešto puno značiti....
PREDATOR
Ako ne koristis aplikacije koje traze root pristup onda i nemas potrebu ga rootat..
Inace ovo je super vijest sto LG izdaje vlastiti tool za root.to znaci da se ne gubi garancija.....
To je unlock bootloadera, omogucava loadanje "nepotpisanog" kernela i recoverya. Root je druga stvar. Takodjer - hardver je na vrhuncu bio nos na starim quad core sistemima. Problem je uvijek(kao i na pcu) softverska optimizacija. Danas je jeftinije bumpati jezgre nego platiti softverase da dorade sistem, appove itd.
Počele "dječije bolesti"..
http://www.gsmarena.com/lg_g4_report...news-12651.php
Evo i jedne domaće video recenzije
https://www.youtube.com/watch?v=QaJR3pa_4VY
Odlican![]()
Fala fala, trudim se![]()
A Busicu, to si ti!
Dobar ti je rivju. Malko mikrofon popravi. I, svaka čast, baterija je ostavljena kao najbitnija stvar, pred kraj!
Veliki broj recenzija je pod pokroviteljstvom, pa ako se dogodi da netko izgadi proizvod, neće dobiti sljedeći... Tvoj je objektivan!
U Mobisu!
A jesam e.. Ma mikrofon je odlican, ali.. Soba mi je pre prazna za svoju kubikazu.. Plafon na 3 metra, 4x5 metara odoka, i onda prevelika jeka i sve me to baca u lagani ocaj..
Sad kombiniram sa ekserima i dekama po zidovima za iducu.. Ako imas volje baci oko na review Note Edgea, isti mic je koristen, a zvuk je puno bolji..
Uglavnom da, imam G4 kao privatni uredjaj i nemam sta lagat, kazem kako mislim i sta vidim..
A eto, sve me odusevilo naprosto osim baterije i evo ako uspijem nesto iskombinirati i naci nacin da je produljim, ima da obznanim siroj publici![]()
Nema veze, razumiješ se dovoljno
I nastavi s realnim recenzijama, ljudi to vole.
Primijetio sam da neki naši testeri malo previše ulaguju donatorima i to se svede na ništa na kraju.
Hebeš sve ako moram otkriti da G4 saka u bateriji iz prve (moje) ruke.
U Mobisu!
Ma baterija nije tak losa na G4, presao s M9 di je puno gora spram G4, zasad mi se cini ok baterija, al daleko od toga da je losija...
Bit ce neki osvrt na G4 nakon mjesec dana pa cu vam javiti kakva je i baterija nakon mjesec dana. Nadam se da ce bit nesto bolja jer za sad iz kuce ne izlazim bez prjenosnog punjaca ako znam da necu bit doma do navecer..
Sve zavisi od nacina koristenja, ja volim imat sve senzore popaljene, jedino sto wifi i gps izgasim, odnosno palim ih samo po potrebi..
Ima nekih nacina da si sam reguliram osvjetljenje a ne na automatski, pa da ne koristim vibraciju na tipkovnici.. Dosta tipkam pa mi i ona uzima dosta baterije.. A mislim, sta ce mi smartfon na kojem moram pazit sto cu koristiti a sto ne..
Hvala na podrsci, bit ce jos recki.. Nadam se da ce me i youtube zajednica malo prepoznati i progurati.. Sve ovo je jos uvijek mizeran broj pogleda po recenziji.. Iskreno sam ocekivao dosta vise na ovome![]()
Ok, al imaj na umu da ti ni za tvoje potrebe ne bi bila dost ni baterija od 3800mAh+, realno gledajuci, ni jedan smartfon ne odusevljava baterijom, ma kolko mi pojedine modele hvalili po tom pitanju...
Osobno, ni jedan smartfon me ne zadovoljava po pitanju baterije..
Ugasi vibru na tipkovnici i stavi brajtnes na manual..
Kako je to Sony riješio na Z3!
Ipak, znači proizvođač može utjecati na bateriju iako mi se čini da ovisi i o verziji Androida. Lizaljka neumoljivo siše sve baterije, a G4 je na njoj i prvi update će biti na 5.1.
U Mobisu!
Bookmarks