Predstavljena i G4. Mrvicu je zaobljen, sve ostalo znamo.
http://www.gsmarena.com/lg_g4-6901.php
![]()
Predstavljena i G4. Mrvicu je zaobljen, sve ostalo znamo.
http://www.gsmarena.com/lg_g4-6901.php
![]()
Nekako mi je G3 jos uvijek ljepsi s prednje strane (moram vidjeti telefon uzivo pa mozda promijenim misljenje). Dimenzije su malo povecali,a i s810 definitivno odbacili-kao sto je i prije najavljeno...
U globalu,odlican,bas me zanima kad ce kod nas sletjeti...
Zadnji uredio TomZG : 28-04-2015 u 19:18
Lijep komad hardvera! Ljepši od G3 po meni (ali G2 je još uvijek lider što se nekakve ljepote tiče).
Ovo s kožom je dobar marketinški trik jer neće trebati uzimati TPU maskice. Znači mob se može koristiti gotovo posve jednako kakav dođe iz kutije.
A opet štancanje već viđenoga. Ja bih ga nazvao G3s.
Ova zakrivljenost me podsjeća na SE staru liniju Xperija koja daje vizualno jako lijep izgled, a i u ruci sjedi pristojno.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
vjerujem da će mnoge privući ta kamera ako bude stvarno dobra kao što tvrde,a mnoge i ti izmjenjivi stražnji poklopci iako ništa u tome ne vidim inovativno..
činjenica je da će mnoge odbiti Snapdragon 808 kojeg ne koristi skoro niko,ali ako su već odbacili 810 onda su mogli ići na MTK6795 koji je i jači od SD810 ili čak na SD805 koji je još uvijek zvijer.
još ako useru UI kao na G3,opet ništa od LG-a...
općenito mene nije impresionirao kao svojevremeno G2...![]()
Koliko sam vidio na xda kod nas (u Europu) dolazi krajem petog mjeseca, u prednaruđbi na nekakvom britanskom web shopu košta 500 funti sa porezom
Ostavit će tragove, ali to je potrošna roba i namjena joj nije da izgleda kao prvi dan nakon godine dana.
Jedino što izgleda nakon pola godine kao i prvi dan je LG Slim Guard maska, stvarno odlično
Ajme.
Vidio sam prošli vikend u Chipoteci neki Doogee sa kožnom pozadinom, kako je to meni gadno...![]()
Taj je i na slici odvratan.
Koža na G4 mi izgleda dobro.
Ma kakva god bila, koži na mobitelu jednostavno nije mjesto. Bar meni.
Koža i zlatna boja -dvije stvari koje su mi ružne na bilo kakvom elektroničkom uređaju.
Sad me jos vise cudi taj Snapdragon 808 u G4.od 64-bit arhitekture zasad nikakave koristi,a navodno se dosta grije i sporiji je od SD805...
Zato je kamera bar po ovoj usporedbi vrhunska...
http://www.phonearena.com/news/LG-G4...d-more_id68815
Ja ću izgleda čekati Galaxy note 5, ovaj G4 me sve manje zanima.
Koliko vidim da od 1.06 kreće u prodaju u Sancta Domenici.
http://www.sancta-domenica.hr/mobite...-preorder.aspx
Da....al moze se predbiljeziti...ostajem do daljnjeg na G3
Navik On živi,ki živi pošteno!
pozdrav ekipi....moram priznati da me je zaiteresirao ovaj mobitel i planiram prelazam s SG S5 na G4....zanima me da li u LG daje opciju screen mirroring kao i samsung..dosta koristim tu mogucnost...
Hvala na odgovoru..
Uzalud Vam trud sviraci,za drugog su dunje zute
Ako je G3 podržavao (miracast), vjerujem da će i G4....Treba pričekati službeni izlazak pa vidjeti![]()
Jel netko uzeo g4?
Uskoro![]()
Prckao po njemu kratko prije par dana... Bio je sa plasticnom maskom, ne koznom, a izrada je jako dobra.
Sitno veci od G3, zakrivljenost ekrana nije toliko primjetna koliko na Flex2.
Sam mob radi jako dobro, tj jako brzo.
Prikaz na ekranu je odlican, sucelje onako brzinski slicno onom na G3 (ali ima neke sitne promjene), ali po meni i dalje mozda malo pre sareno.
Tipka iza su mi OK, bolje nego na G2.
Prema nekim fotkama koje sam vidio, kamera je stvarno dobra
Osobno, nekako mislim sa je mali "skok" kada bi se prelazilo sa G3 na G4, isto kao i sa M8 na M9
A ja se jos premisljam izmedju G4 i M9
Zadnji uredio Ico : 02-06-2015 u 06:45
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Meni je skoro pa nikakav skok sa g2 na g3, zato ga nisam ni uzeo. Isao neki dan u portanovu i upalim g4 i...zakljucan. Netko dosao, zakljucao. Ne smijem factory reset..ne smijem nista a oni cekaju ladno
Izišlo je nekoliko recenzija G4, naših i stranih.
Uglavnom, većina je skeptična i dalje kako će koža izgledati samo mjesec dana poslije (valjda je zato VIP barem ponudio dvije kože u paketu, crnu i smeđu).
Kažu, gotovo isti kao G3, malo novosti. Minus što su mu skinuli q-charging odmah iz kutije. Maskica nije skupa, ali ju valja nabaviti.
Ekran je predobar iako, moram se složiti s Icom, možda malo prešaren za moj ukus.
Ono o čemu se vode velike polemike je BATERIJA od 3000 mAh koja daje u prosjeku 4 sata uključenog ekrana, autonomiju od ujutro do navečer. Nekome se sami od sebe uključuju Google servisi koji troše bateriju.
S808 dodatno otežava stvar jer se navodi kao glavni uzročnik jadnog ciklusa baterije.
Kamera je prema svemu viđenom sam vrh trenutno, jedno koplje iznad S6.
I dalje sam u dilemi uzeti ga ili ne... pošto moja Xperia Z3c uz najjače korištenje povuče do nepuna dva dana...
Možda pričekati nasljednika jer ovo s CPU se neće riješiti sutra. Nadogradnji će biti, ali na Phone Areni zaključuju na kraju-ipak to nije Motorola RAZR MAXX da se očekuje čudo (ne znam na što se točno odnosi, pretpostavljam baterija).
U Mobisu!
Probao ga i ja,moram priznati da mi i nije nesto. Sucelje je sarenije od touchwiza,radi brzo i trenutno,no meni osobno je dosta ruzno (ali ok,ima launchera na bacanje). Nadalje,model koji sam isprobao je imao crnu koznu zadnjicu koja mi uživo nekako jeftino djeluje,vjerujem da su bež smeđa ili crvena puno ljepse...pa cak i keramika... Uređaj je sam po sebi "kockastiji" i veći od G3..Ne znam,cini mi se kao uređaj koji puca od snage i ima vrhunske komponente (ekran,kamera),ali nesto fali da bude ovogodisnji br.1..
Da se razumijemo,ovo su moji prvi dojmovi,mozda bi promijenio misljenje da ga koristim kao primarni telefon duze vrijeme...
Zadnji uredio TomZG : 09-06-2015 u 18:26
Skroz mi je dobar kozni poklopac na g4. Da ga barem za g3 hoce proizvest.
A jel svi modeli, i s kožom i s keramikom imaju isti obrub, odn. imitaciju metala koja naravno s vremenom počinje otpadati? Znači onaj "kromiran dio".
U Mobisu!
Bookmarks