@bender_007 , ima kakvih novosti?
Kad se spoji qc 2.0 ili 3.0 Jel piše na mogu da se brzo puni?
Nisam u tijeku, što se pokušava srediti na G5 pa će tek onda na G4?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Root
Ali ako se vežeš za model mobitela?
Evo, nabavio si G5 koji bi trebao biti "state of the art", ali G4 mi i dalje ima ono "nešto", veći ekran, liniju mobitela za pohotno željeti itd.
Kako da sada mijenjam G4 jer nema patcha? Radije ću ga pričekati. Vrijeme ionako leti, doći će brzo.![]()
U Mobisu!
Isto sam i ja dvije godine bio vezan za jednog nexusa, skroz te razumijem. Samo ja nisam tip koji ce cekati, pogotovo ne u vremenu kad se sve tako brzo mijenja i updejta. Meni je to koma, iskreno, da ne mogu uzeti stvar u svoje ruke, fleshati nesto, vratiti stock rom i poslati mob na garanciju bez straha da ce mi ga odbiti zbog prckanja po softu i slNe treba nuzno cekati veci update jer dovoljan je i mali kernel patch da donese vidljivi napredak (google je recimo u 4.mj izbacio jedan takav update za nexuse). Pravo je pitanje hoce li tvoj G4 ikad dobiti taj zeljeni update kad je G5 out. Svaki proizvodjac ina drukciju politiku sa svojim mobitelima... I tu se vracam na onaj moj prethodni post, djaba se vezati za mob ako nisi hepi ti kao krajnji korisnik
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ne, kod G4 mi je zbilja sve dobro osim baterije. Rutati ga ne namjeravam, nisam niti prethodne.
U Mobisu!
Kako mozes bez roota![]()
Ja govorim opcenito o rootanju,a ne o G5.Da ga ima rootao bi ga cim bi se pojavila mogucnost...
@Mario92
Jel moguc relock bootloadera na G4?
---------- Post added at 17:56 ---------- Previous post was at 17:54 ----------
[QUOTE=Vepar;1093415]Ja govorim opcenito o rootanju,a ne o G5.Da ga imam rootao bi ga cim bi se pojavila mogucnost...
@Mario92
Jel moguc relock bootloadera na G4? Koliko se sjecam jos od G2 to nista nije bilo potrebno...
---------- Post added at 17:57 ---------- Previous post was at 17:56 ----------
[QUOTE=Vepar;1093415]Ja govorim opcenito o rootanju,a ne o G5.Da ga ima rootao bi ga cim bi se pojavila mogucnost...
@Mario92
Jel moguc relock bootloadera na G4?[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 17:57 ----------
Delete....
Bolje je pitanje kaj će nekom prosječnom korisniku root?
Kao malo napredniji prosječni koristnik stavio sam Nova Launcher, disejblao sam sav bloatware sa Debloaterom, baterija mi nakon podešavanja i "odležavanja" drži dobro tako da iskreno nemam potrebe za rootom.
Jedino zbog čega bih htio root je Greenify, s tim da sam našao Access Lock u postavkama moba koji između ostalog suspendira aplikacije od izvođenja u pozadini.
Kompromisi, kompromisi... A zasto ne oboje?Al to bi bilo za neku drugu temu, skuzajte ako sam uletio kao padobranac.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Na G4 moraš unlockati bootloader kojim poništavaš garanciju, čak i ako flashaš stock ROM natrag
Tako je. Odgovor može ležati i u launcherima. Već nekih sat vremena se zezam s Themer launcherom. Predobro je što se može postaviti slika s widgetom skroz do vrha ekrana, a not bar dođe transparentno preko nje, odn. preko clock widgeta.
Kako bi stajalo na G4 sve zamišljam.
U Mobisu!
E jesi ga zakompliciral Vepre
@Vepar - nije moguć relock bootloadera, to je zapravo ono kaj dosađujem @bender_007 sa pitanjima kad će izaći![]()
I ja ga cekam sa inf
Vražji Tapatalk je kriv....skroz se zblesiro
A bogami je i LG zakomplicirao sve...nekad je LG bio jednostavan i otvoren za prčkanje....
Stara latinska je "honores mutant mores" (čast mijenja običaje).![]()
U Mobisu!
Ovo je fora - exploit kojim je moguće prtljati po system.img dump-u i flashati ga natrag na mobitel. Zakaj je to dobra stvar? Modifikacijom system.img moguće je editirati build.prop file kojim je moguće promijeniti DPI ekrana, pojačati headphone output, uključiti dual windows za sve aplikacije, implementirati adblock... I to sve na Marshmallow Androidu sa zaključanim bootloaderom.
Proces je jako osjetljiv i tricky i nekoliko ljudi je hard brickalo uređaje tako da ste sami odgovorni ako pokušate ovu metodu.
Link:
https://plus.google.com/108809553303...ts/3tkNdkaMnNK
Bookmarks