Znači novost kod simpe prebacivanje kuna s jednog računa na drugi, nešto kao kod bonbona...
Prebacivanje kuna moguće je isključivo među korisnicima HT bonova i Simpa tarife.
Prebaciti možeš samo zaokružene iznose u kunama, ne lipe. (npr. 1 kn, 24 kn, 320 kn…)
Prebačene kune ne produljuju valjanost računa primatelja
Prebacivanje kuna naplaćuje se 1 kn s računa pošiljatelja, bez obzira na prebačeni iznos.
Ne možeš prebaciti kune s bonus računa, već samo s glavnog računa.
Oba računa, pošiljatelja i primatelja, moraju biti aktivni. Ako račun primatelja nije aktivan (nije obavljen prvi poziv ili je istekla valjanost računa), kune će biti prebačene ali ih primatelj neće moći koristiti sve dok ponovo ne aktivira račun nadoplatom bona (ili prvim pozivom ako je novi korisnik).
Ukupan iznos kuna na računu primatelja ne može biti veći od 2.000 kn.
https://www.simpa.hr/usluge/prebaci-kune
Naplaćuju prebacivanje. Smiješno
Super stvar!
Bravo za simpu!!!
Ne smeta mi naknada od 1 kn.
U tele 2 plaćam 2kn, a u vipu sam plaćao 3% ili minimalno 10 kn
slažem se super stvar za onog kome treba to..
tele2 naplačuje naknadu od 2kn na iznos od 20 kuna koliko dozvoljavaju maksimalno prebaciti u jednoj transakciji tako da ispada da su daleko nepovoljniji u tome..
hmm za vip-me sam jednom ih pitao i rekli su mi da ne nude uopće tu uslugu... znači ipak postoji način i na vipme?
se mogu kune prebacit na postpaid broj pa da se skida s racuna ako se ide izvan tarife?
Normalno da ne.
Zadnji uredio ispravljach : 28-03-2015 u 12:08
Bookmarks