Di je taj download manager za skidanje mapa
Poz, evo da otvorim novu temu za ovu navigaciju GARMIN VIAGO, zanima me kakva je ovo navigacija, našao sam par linkova?
"Koristite li svoj Android ili iOS smartfon kao GPS navigator, upravo ste dobili još jednu dodatnu mogućnost uz Google Maps, ili Sygic, primjenom Garmin Viago navigacijske aplikacije.
Garmin Viago je pojednostavljen GPS navigator koji uključuje glasovne upute na 25 jezika, obavijesti o prebrzoj vožnji, informacije o prometu tijekom putovanja, 2D i 3D prikaz karata, planiranje putovanja, računanje vremena dolaska na odredište itd. Karte se mogu unaprijed preuzeti tako da ne trošite podatkovni promet u vožnji već samo za navođenje. Poseban download manager omogućuje instalaciju karata pojedinih regija koje su vam potrebne u određenom trenutku: Europa, Sjeverna Amerika, Latinska Amerika, Australija, Novi Zeland, Bliski istok i Rusija. Sve karte se stalno ažuriraju i pune novim informacijama."
VIŠE INFORMACIJA PROČITAJTE OVDJE
DOWNLOAD:
Garmin Viago v.4007.b.11401013
BESPLATNE KARTE ZA GARMIN DOWNLOAD
OVE KARTE SU OFFLINE, POSTUPAK UBACIVANJA KARTE NA SD KARTICU,
POSTUPAK NA HRVATSKI:
Karte je moguće koristiti i bez wifi interneta postupak je ovaj:
1. Kartu skinite sa ovog linka
http://garmin.openstreetmap.nl/
2. Raspakirajte osm_generic_gmapsupp, nakon raspakiranja imate gmapsupp.img
3. Kreirajte novi textni dokument u word padu, dodajte u dokument {"gmapsupp.img":"HR"} ili uz HR dodajte još zemalja od ponuđenog
LV,LU,LT,HR,RO,HU,ME,VA,MK,DE,MC, MD,DK,IE,AT,IM,IS,IT,BA,MQ,MT,PT,UA,AD,ES,NL,AL,JE ,EE,BY,GF,GB,TR,NO,FR,BG,BE,FI,BL,CZ,SE,SI,SK,SM,P L,RS,CH,GR,GP,LI,GI,GG
4. Idite pod save as - all files i upiše ovako country_codes_generated.gar
5. Spojite mobitel i pc sa usb kabelom:
prebacite gmapsupp.img i country_codes_generated.gar u mapu
Android/data/com.garmin.android.apps.viago/files/Garmin
6. Isključite mobitel sa usb isključite wifi i internet na mobitelu i pokrenite aplikaciju VIAGO
Stavljanje drugih vozila:
You can mod map theme and change the vehicle....
Download from:
http://www8.garmin.com/vehicles/bund...lvehicles.html
unpacks, change the file name to rr_arrow.srf and replace in the folder \ Storage Card \ Android \ data \ com. garmin.android.apps.viago \ files \ Garmin \ Vehicle \
![]()
Zadnji uredio SuperBoy : 23-03-2015 u 12:24
Di je taj download manager za skidanje mapa
OVDJE SKINI KARTU I STAVI U ROOT Viago MAPU na sd karticu
KARTE SKIDAJ OVDJE
GMAPSUPP.IMG velika je nekih 135mb
Kad skidam mapu "Croatia" računalo mi izbaci poruku da je preuzimanje opasno i to crvene boje. Šta mislite? I još nešto. Kad idem skidati LUCKY PATCHER 5.4.9 tamo ja ne vidim ništa gdje i kako ga skinuti. Imam malo više godina, ali se solidno služim kompom i tim sličnim stvarima ali ovo nemam pojma šta i kako skinuti. Možeš li "SuperBoy" ti sve to nekako postaviti na forum da ja od tuda to skinem jer ovo meni ne ide. Hvala unaprijed! Pročitao sam sve, ali nisam vidio da si napisao uputu kako to instalirati i koji sve androidi to mogu instalirati. Ispričavam se ako nisam to sve skužio ili vidio. Nije mi namjera ispasti pametan.
Zadnji uredio istrako : 22-03-2015 u 10:36
Zadnji uredio zuzo : 22-03-2015 u 10:58
Sve sam jo to našao i probao i gore u svome postu napisao, ali ništa od toga. Nema veze.
regaj se tu i imas za skidati !
Zadnji uredio zuzo : 22-03-2015 u 11:30
A radi li ta navigacija kako treba? Da li je tko isprobao? Moze li tko napisati kakve dojmove? Di ste mirkeclj, walter66 i drugi strucnjaci da date svoju ocjenu i ostalo?
istarko@
ja imam instalirano viago.v.1678.b.11401005.crk. , ali posto nisam ljubimac garmina opcenito , onako iz ruke ne lezi mi ! e sad svatko ima drugaciji ukus , ali instaliraj , pa se sam uvijeri a ne po misljenjima ostalih forumasa !
instaliraj i uzivaj !?
Navigacija radi odlično ali samo ako je uključen internet što znači da vuče kartu sa interneta iako sam ja skinio Hrvatsku i ubacio u folder garmin viago ali izgleda da je ne vidi ili ja nisam nešto dobro napravio
Evo našao sam postupak ubacivanja offline karta treba raditi bez interneta:
OVE KARTE SU OFFLINE, POSTUPAK UBACIVANJA KARTE NA SD KARTICU,
POSTUPAK NA HRVATSKI:
Karte je moguće koristiti i bez wifi interneta postupak je ovaj:
1. Kartu skinite sa ovog linka
http://garmin.openstreetmap.nl/
2. Raspakirajte osm_generic_gmapsupp, nakon raspakiranja imate gmapsupp.img
3. Kreirajte novi textni dokument u word padu, dodajte u dokument {"gmapsupp.img":"HR"} ili uz HR dodajte još zemalja od ponuđenog
LV,LU,LT,HR,RO,HU,ME,VA,MK,DE,MC, MD,DK,IE,AT,IM,IS,IT,BA,MQ,MT,PT,UA,AD,ES,NL,AL,JE ,EE,BY,GF,GB,TR,NO,FR,BG,BE,FI,BL,CZ,SE,SI,SK,SM,P L,RS,CH,GR,GP,LI,GI,GG
6. Isključite mobitel sa usb isključite wifi i internet na mobitelu i pokrenite aplikaciju VIAGO
Zadnji uredio SuperBoy : 23-03-2015 u 12:25
Tako je uz ovo novo upustvo radi navigacija uredno bez interneta problem je bio u datoteci country_codes_generated.gar koje nije bilo i kad se napravi sve radi bez greške,također čita mape po nazivu na primjer Srbija.img,Bosna i Hercegovina.img i druge države ,ja sam ih skinio i ubacio i sve radi ok.
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Maloprije sam isprobao Viago i zaključak je slijedeći:nije loša navigacija ali mi nije jasno mapa HR preko 130 MB a nema ni jedne ulice u mome selu a za napomenuti da u običnoj garmin navigaciji i adriarouti 4.30 koja je nešto preko 100 MB ima sve već godinama također sam sa kumom maloprije probao on ima Viago na mobitelu koji je kupio legalno i mapu EU je kupio i normalno sa tom mapom original ima sve uredno i ne treba internet također jer je skinio zbog toga mape i kupio,znači ove mape nisu ili kompletne ili nešto drugo nije u redu,a navigacija kao navigacija je jako dobra.
Ok, glavno da sam postupak dobro napisao i da radi bez interneta, bravo ja:=)
Ja je koristim vec duze vremena, i jedino sto mogu reci da je savrsena, nikad nikakve greske, za razliku od ostalih...
Kupio sam je na app store i koristim je online uz aktivni internet, nisam kupio mape za offline routiranje. Sto se tice potrosnje, 5-6dana aktivnog koristenja po ZG potrosila oko 120MB.
Nema dileme da je to prihvatljivo...
Sto se mene tice 5/5
Ja mislim da bi radila i karta city navigator i adria route karta, treba probati:
gmapprom.img koristi city navigator
3. Kreirajte novi textni dokument u word padu, dodajte u dokument {"gmapprom.img":"HR"} ili uz HR dodajte još zemalja od ponuđenog
prebacite gmapprom.img i country_codes_generated.gar u mapu
Adria route karta gmapsupp.img
3. Kreirajte novi textni dokument u word padu, dodajte u dokument
{"gmapsupp.img":"HR,BIH,MK,SR,AL,FYROM,KO"} ili uz HR dodajte još zemalja od ponuđenog
Zadnji uredio SuperBoy : 24-03-2015 u 10:58
Pozdrav nije mi jasno kad izaberem bilo koju kartu hr. ili bih dobijem isti iso fajl dali se taj faj treba preimenovati ? i taj txt fal ubacuje u iso ili nije mi nikako jasno upustvo ako moze neko da postavi kako sve to izgleda ? Hvala
Evo ovako sam ja napravio ubacio adriaroutu 4.30 i nazvao je :gmapsupp.img
napravio novi dokumenat sa nazivom :country_codes_generated.gar i u njega stavio:{"gmapsupp.img":"HR,BIH,MK,SR,AL,FYROM,KO"}
i traži internet da bi radilo, znači još nešto ne štima.
"Super Boy", kako bi bilo da ti to šta si napravio u kompletu digneš na forum kao što to radi Walter66 kada sredi i dotjera neku navigaciju jer meni, a vidim niti drugima ne ide. Osobno sam sve uspio postaviti, ali navigacija radi samo ako je uključen internet. JBG, ne gre!!! Vidim da je navigacija odlična ali te karte me muče. Hvala unaprijed!
pozdrav, kada pises u fajlu dali stavljas sve ovo ovako
{"gmapsupp.img":"HR,BIH,MK,SR,AL,FYROM,KO"}
ili ovako
"gmapsupp.img":"HR,BIH,MK,SR,AL,FYROM,KO"
mislim bez zagrada hvala .
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks