dredovi nisu pletenice....on bi htio biti ko snoop dog (mozda zato i ima peseka za avatar:-)
Izvorno postao coma_zgb
dredlukse?!!? e za to trebas palit kosu tj vrhove.
ja sam imala umetke,tj pletenice sa umjetnom kosom,neka jebena boja i platila sam 250eura.
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
dredovi nisu pletenice....on bi htio biti ko snoop dog (mozda zato i ima peseka za avatar:-)
Ma ne bi si ja to radio od kose... Pusti prirodno, neka raste, al ne palit i kemijat i kaj-ti-ja-znam-kaj. Ionak se svi farbaju danas, ko da to nije dovoljno za oštetit kosu... Mislim da je to postupak za postizanje Kojakove frizure tamo oko 30te godine...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
ja bih isto sliku!!!![]()
A to sigurno... I više nego jednu suzu, kladio bih se...
hehe,a jadni![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Kolko love dodje da se naprave dredove?? I di u Zg??![]()
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
da, ja bi takve, ne dredove. ma dosadno mi je,u 2 godine sam promijenio par frizura, neznam sta cu vise.
odi plastičnom kirurgu
Cyberphere:
Pa i mogao bih blizu smo...Dođi do mene. Ja ti do besplatno radim brenerom![]()
![]()
![]()
tomo:
jemti kako sam se strgo od smijeha, strašni steodi plastičnom kirurgu![]()
![]()
reko je da nista nemoze ucinitiIzvorno postao tomo
pa nek ti smanji sise!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
i poveca usnice sa salom iz supka, ko renati sopek
;d ;d ;d
...može ti i podočnjake staviti sa gornje strane pa...
LMAO!!!
E ovako se treba nasmijat ujutro
Ovo je vrlo loše za "miris" iz usta...Izvorno postao coma_zgb
ovo je presmjesnohehhee LOOOL
kaj da pustim!?!??!? lllllllooooollllllllllllllll
Bookmarks