Daj link neki da vidim šta je to
Daj link neki da vidim šta je to
http://www.ebay.com/itm/271675522792...%3AMEBIDX%3AIT
Niš posebno, ebay kupovina, tražio jeftilen. Uzeo sam ga jer je jedini imao drugačije pakiranje (boju))
I iznenadio se jer mi je dosta bolji od ostalih u tom rangu cijene.
Inače, koliko sam čitao dosta hvale Nillkin tempered od ovih u realnoj cijeni. Ovu američku po 30 USD ekipu ni ne gledam (xgear , spigen etc)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Staklo će malo teže počupati, za svako koje sam skidao sam se morao malo pomučiti.Ovo koje imam trenutno, prijanja u potpunosti tako da nema ni onog milimetarskog razmaka pod koji bi se mogla zavuči prašina.
Bio sam imao i glass koji ide od ruba do ruba (xgear fantom dobiven na poklon) ali iskreno izvedba i nije bila nešto. Ljepilo je samo na crnim/bijelim rubovima pa dio na ekranu bez ljepila ne prijanja naravno kao kod stakala koji imaju ljepilo po cijeloj površini. Rezultat - sitno slabiji odziv ekrana, više na navigation bar-u.Osim toga, nije bio zakrivljen pa se uz rub rado skupljala prašina.
Nije zahvalan ekran za takve zaštite nikako. Na mobitelima gdje nisam ni vidio da je ekran zakrivljen (a bio je - S3, L925) isto nije išlo do ruba, a kamoli ovdje gdje se toliko vidi golim okom.
Iskreno, malo mi je čak žao koristiti ikakvu zaštitu za ekran na nex4 jer mi je stvarno bez ičega, čudo. Zakrivljeni rubovi su odlični za swype, pogotovo za gestures.
Ja imam istu Spigen foliju na S3 već preko dvije godine. Stavljanje izuzetno lako, ne osjeti se prijelaz, nema mjehurića i ne odljepljuje se na rubovima, a nakon toliko vremena tek dvije zamjetnije ogrebotine i nešto malo onih jedva primjetnih. Moja je došla za 20$ zajedno s maskom, po meni dil samo takav![]()
imao sam ja na S3 Spigen nano, kupio iz Koreje via ebayšto se folija tiče, ta mi je bila apsolutno najbolja..malo osjetljiva ali praktički nevidljiva
EDIT:kad sam ranije pisao da ne gledam američku ekipu po 30 USD, trebao sam biti precizniji. Ne gledam je za nex 4 jer je izbor nikakav i teško se nađe po manjoj cijeni. Za S3 je to bila sasma druga priča![]()
Bookmarks