- 13.1 milimetar na najdebljem dijelu
- 907 grama
- 12" Retina ekran, 16:10, 2304×1440 rezolucija
- Intel Core M dual core procesor
- Intel HD Graphics 5300
- SSD do 512GB
- 8 GB RAM
- Bluetooth 4.0, WiFi 802.11ac
- Zlatna, srebrna ili svemirski siva
- Novi Touchpad - Force Touch
- USB Type C utor
- Autonomija baterije do 9 sati
- Nova tipkovnica
- 480p web kamera
E sad, izgleda lijepo, izgleda elegantno, jako je lagan i kaj se tiče nekakvog inženjeringa stvar je vrhunac i svaka čast Appleu na tome. Zbilja, svaka čast.
E sad, ide moje kritiziranje:
Novi Apple Macbook ima jedan utor za koji treba kupiti dodatni adapter -> dodatni kablovi -> dodatna težina. Mislio sam da je Apple sinonim za eleganciju i promišljenu realizaciju.
Ajd, bar ima Retina ekran... sa najblesavijom rezolucijom ikad.
Vjerojatno je i web kamera takve rezolucije pa će u tome biti upgrade... 480p. Hahahaha... hahaha... haha... ček, ovo nije Sprdex? What?
Vadim svoj 5 godina star Samsung mobitel koji ima takvu web kameru i smijem se.
Ajd, barem su sad pojačali CPU pa će se moći raditi nešto drugo osim surfanja i pisanja članaka za neki hipsterski tech blog... kaj? Previše očekujem? Za 1300 dolara i više? Da, baš sam blesav. Ali zlatna boja!
Baterija koja ima "all day" battery life od 9 sati. Do sad sam živio u zabludi da dan traje 24 sata. Već sam se ponadao da ću moći napuniti Apple Watch koji će trajati isto cijeli dan ali ovaj puta 18 sati. 404: logic not found.
Tko god ovo kupi neka radije zapali pare, bar će se grijati na njima i bit će od neke koristi. Ili nek kupi Surface, Dell XPS 13 ili Asus Zenboox UX305 pa od ostatka kupi neki gadget sa Apple-ovim logom tako da bar malo bude hip. Dobit će veću rezoluciju, puno više utora i HD faking kameru
OK, dosta mog rantanja, 700 milijuna iPhone-ova dovoljno govori kako sam očito u krivu.
Ništa, kupujem iPhone 6 plus u Spejs Gej boji zajedno sa Apple Watchom pa da šaljem falusoidne slike na ostale Watcheve oko sebe dok tražim po stanu adapter za svoj Macbook jer ga želim spojiti na eksterni ekran dok skajpam i biram koji piksel ću biti ja na toj 480p glorious master race rezoluciji.
/rant

Odgovori uz citat

Bookmarks