Lako se moze to sredit u 2 poteza:
Svi fajlovi koji su unutar iGO foldera na kartici izbaci van tog foldera t.j napravi da nisu unutar iGo foldera nego da su direktno u root-u kartice i preimenuj iGO.exe fajl u Autorun.exe.Zatim ugasi i ponovo upali navigator i iGO navigacija ce odmah startovati.
Postoji i druga varijanta ako zelis da ti iGO startuje kad pritisnes na gumb navigation:
Rekao si da kad pritisnes na gumb navigation startuje miomap navigacija.Prema tome pretpostavljam da navigacioni folder na My Flash Disk-u je pod imenom Mio,a exe fajl je MioMap.exe.Obrisi taj folder Mio i umjesto njega ubaci kompletan folder iGO,zatim preimenuj folder iGO u Mio,a fajl iGO.exe preimenuj u MioMap.exe
Neznam kolika ti je memorija na My Flash Disk-u.Ako je veca od kartice onda ucini onako kako sam ti opisao,ako je manja od kartice ondak da bi ustedio malo memorije mozes dopunski uradit slijedece:
iGO navigaciju instaliraj kako sam ti opisao s time da kompletan content folder prebaci na karticu i u sys.txt fajlu upisi ovo:
content=\Storage Card\content (pazi na velika i mala slova)
Znaci na na My Flash Disk-u ja iGO navigacija,a na kartici je samo content folder

Bookmarks