Da ozivim malo temu o lumiji 640.
Evo ja kupio prije cca tjedan dana onako iz zajebancije lumiju 640 dual sim u Tele2 prepaid paketu za 699 kn.Probao preko oglasnika ali ljudi nerazumni ili love ribe u mutnom pa bi hteli od 700 kn na gore dakle skuplje od Tele2.
Dakle mob u startu radi sa oba utora na sve mreze. Nadogradio ga na Wp 10,ima puno poboljsanja ali najgore su preuzeli od Androida onu sugavu telefonsku tipkovnicu,no to sam morao preboliti.
Signal ludilo ,mogu slobodno reci sam vrh od sviju mobitela koje sam imao i koje jos imam.Slusalica za razgovor jednostavno cisto i jasno isto su mi i sugovornici rekli da mene cuju jasno i glasno.Za zvucnik sam bio skeptican ali to je nestalo cuvsi i usporedivsi sa skupljim uredajima.
Baterija odlicno izdrzi mi i po dan a prckam i previse ponjemu.A to sto je izmjeniva jos jedna petica.
Da ne zaboravim Wifi nema mane ,u kuci imam dva rutera uredno prepoznaje drugi signal i prebacuje se na njega i obratno.
Kamera mogu reci za te novce jako dobro.
Sad pokraj toliko pluseva ima i minusa ali to je iskljucivo samog Wp osa,zakljucanost.
No aplikacije stvarno nisu pretjerano skupe pa sam si priustio par igri i aplikacija bez kojih ne mogu za 50ak kn.
Traziti da ima mob malcice i nekakvog vidljivog metala ,ma koga to briga.Bitno je da nema osjecaja da ce se mob raspasti i da ne skripi isl.
Za kraj pitanje.
Dali netko pouzdano zna da se isplati upgrade na lumiji 950 i ili 950 xl.
Najvise me zanimaju signali i slusalica,mikrofon i zvucnik.Naime citao sam da zvucnik nije bas najkvalitetniji.

Odgovori uz citat

Bookmarks