Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    VeteranOverdriveTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    43.984
    Nivo
    51
    Bodovi: 43.984, Nivo: 51
    Bodovi: 43.984, Nivo: 51
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool Pametni sat No.1 G2 - Dojmovi

S obzirom da pametni satovi polako postaju sve popularniji i popularniji tako sam i ja kupio No.1 G2. Da vidim u čem je štos. Nisam želio potrošiti puno love, pa sam se odlučio na ovaj jeftiniji model. Za kojeg sam kasnije saznao da je zapravo riječ o Samsung Galaxy Gear klonu. Ali dobro to mi tak nije bilo bitno niti tada ni sada.

Kada je konačno sat stigao bio je zapakiran u manju kutijicu. Uz pametni sat dobijete punjač i usb kabel. Po mojem mišljenju sat je vrlo lijep, a istovremno kvaliteta izrade je vrlo dobra. Moja ocjena 4 od 5 što se tiče kvalitete.

Zaslon veličine 1.54 inča ima rezoluciju 240×240 i zaštićen je s safirnim staklom. Što znači da je otporan na grebanje i na udarce. Također No.1 navodi da navedeni pametni sat se smije polijevati vodom ali ne i uranjati u vodu. Što je čisto ok za ovaj cjenovni razred.

Softverski i hardverski gledano No.1 G2 za operativni sustav nema specifičan sustav kao Android nego klasičan sustav kao što npr… Nokia 3310 ima. Mada naravno ima mogućnost sinkronizacija s pametnim telefon putem Bluetooth 4.0 i aplikacije Mediatek SmartDevice. Pa možete primati pozive i zvati putem sata, čitat sms poruke i slušati glazbu naravno. Najzanimljivija aplikacija će biti ona za sportaše koja mjeri broj koraka, udaljenost i potrošnju kalorija. A tu je također aplikacija za broj otkucaja srca itd… Onda uz već predinstalirane aplikacije dodatno još možete neke instalirati. Inače ima MediaTek MT2502A čipset i 32MB RAM-a i 128MB interne memorije. Sasvim dovoljno za ovakav sat.

Ima ugrađenu VGA kameru koja je više za zeku peku.

I za kraj mogu navesti da ima ugrađenu bateriju s deklariranim kapacitetom 350 mAh. A prednost je što se može vrlo brzo napuniti, za svega 30min. Više informacija ako vas zanima možete vidjeti na službenoj No.1 stranici.

Izvor

2. 'Hvala' kažu:

Slične teme

1. Smartwatch - pametni satovi
    By HCSC in forum Općenito
    Odgovora: 123
    Posljednji post: 15-03-2023, 14:34
  2. Hoće li pametni telefoni zamjeniti novine?
    By ReiKo in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 08-12-2011, 03:08
  3. S60 (Nokia): screensaver sat / standby sat
    By Pinocio in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 03-10-2005, 01:35
  4. pametni T-Mobile
    By brzi in forum T - Mobile
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 02-01-2004, 12:06

Bookmarks