S obzirom da pametni satovi polako postaju sve popularniji i popularniji tako sam i ja kupio No.1 G2. Da vidim u čem je štos.Nisam želio potrošiti puno love, pa sam se odlučio na ovaj jeftiniji model. Za kojeg sam kasnije saznao da je zapravo riječ o Samsung Galaxy Gear klonu. Ali dobro to mi tak nije bilo bitno niti tada ni sada.
Kada je konačno sat stigao bio je zapakiran u manju kutijicu. Uz pametni sat dobijete punjač i usb kabel. Po mojem mišljenju sat je vrlo lijep, a istovremno kvaliteta izrade je vrlo dobra. Moja ocjena 4 od 5 što se tiče kvalitete.
Zaslon veličine 1.54 inča ima rezoluciju 240×240 i zaštićen je s safirnim staklom. Što znači da je otporan na grebanje i na udarce. Također No.1 navodi da navedeni pametni sat se smije polijevati vodom ali ne i uranjati u vodu. Što je čisto ok za ovaj cjenovni razred.
Softverski i hardverski gledano No.1 G2 za operativni sustav nema specifičan sustav kao Android nego klasičan sustav kao što npr… Nokia 3310 ima. Mada naravno ima mogućnost sinkronizacija s pametnim telefon putem Bluetooth 4.0 i aplikacije Mediatek SmartDevice. Pa možete primati pozive i zvati putem sata, čitat sms poruke i slušati glazbu naravno. Najzanimljivija aplikacija će biti ona za sportaše koja mjeri broj koraka, udaljenost i potrošnju kalorija. A tu je također aplikacija za broj otkucaja srca itd… Onda uz već predinstalirane aplikacije dodatno još možete neke instalirati. Inače ima MediaTek MT2502A čipset i 32MB RAM-a i 128MB interne memorije. Sasvim dovoljno za ovakav sat.
Ima ugrađenu VGA kameru koja je više za zeku peku.
I za kraj mogu navesti da ima ugrađenu bateriju s deklariranim kapacitetom 350 mAh. A prednost je što se može vrlo brzo napuniti, za svega 30min. Više informacija ako vas zanima možete vidjeti na službenoj No.1 stranici.
Izvor

Nisam želio potrošiti puno love, pa sam se odlučio na ovaj jeftiniji model. Za kojeg sam kasnije saznao da je zapravo riječ o Samsung Galaxy Gear klonu. Ali dobro to mi tak nije bilo bitno niti tada ni sada.

Odgovori uz citat
Bookmarks