Probaj resetirat mob, mozda pomogne
Imam problem sa svojim HTC M8, ne želi spremiti kontatke na google račun.
Svaki novi kontakt koji spremim zadrži se otprilike 1 minutu na mobitelu i nestane???!!!
Odnosno ne spremi se, kada spremam na SIM ili telefon kontakt je uspješno spremljen.
Ima itko kakvu preporuku što napraviti?!
Hvala.
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Probaj resetirat mob, mozda pomogne
Nešto s sinkronizacijom vjerojatno. Jel bila uključena u psotavkama?
Povlacim ovo da je riješeno, opet isti problem, nakon sat vremena rada opet isti problem..
You Hack me!
A jel ti sinkronizira kontakte uopce na gmail?
Mozes vidjet na google.com/contacts
Sinkronizacija je uključena, i povuče mi on sve kontatke sa google kontakta,
kada spremim novi kontakt na Google, on ga spremi na minutu u mob, te pokrene sinkronizaciju sa Googlom,
nakon što on završi sinkronizaciju, navedeni spremljeni kontakt nestane...:-(
Radilo je sve prije normalno....
You Hack me!
Uvijek isti kontakt ili različiti? Ako isključiš sync, što onda bude?
Bilo koji kontakt, kada ugasim sinkronizaciju kontakta, kontakt ostane spremljen, kada opet uključim sinkronizaciju za par sati, opet mi kontakt nestane...:-(
You Hack me!
Našao sam problem, google je duplicirao neke kontakte i do 10k puta, imao sam ukupno 30k kontakata, i sinkronizacija nije onda dobro radila. Kada sam izbrisao sve duplicirane kontakte na gcontacts-u i ponovno sinkao mob sa googlom, sve uredno radi. Nadam se da će ova tema pomoći nekome ko će imati sličnih problema. Hvala još jednom!
You Hack me!
Ima li negdje popis svih kontakata syncanih na acc? Znaci nesto poput imenika na mobitelu, ali da je na mailu
Meni su isto neki kontakti nekoliko puta kopirani
Pa otvoriš Gmail i prebaciš lijevo na kontakte.
https://mail.google.com/mail/u/0/#contacts
Jesam ja lud ili sta? Ja ne vidim kontakte niti popis istih, na desktopu mi ima sa strane dva tri kontakta dok do ostalih ne znam doci
Bit će da jesi.
gmail.png
Bookmarks