= Citat = Izvorno postao n3m3s1s Pregledaj post
Što se root-a tiče,zar nema N4 knox? Pa bi tu mogao biti problem...
= Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
Dok na Noteu je Knox i mislim da nema načina roota bez da se Knox opali.
Totalno sam zaboravio na taj KNOX. Mislim da ste u 2 posta totalno ubili Noteove šanse :^)

= Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
Pozdrav kolega

Trenutno sam vlasnik G3 a prije toga sam koristio i Note 4.
Odmah ću reć da se ne isplati dati 1000-1500 više za Note 4. Mobitel je dobar no precijenjen i cijena od cca. 4000kn (u oglasniku) je previsoka za njega.

Što se tiče romova i toga, na G3 je puno lakše. Princip je "flashaj" i to je to, doslovno.

Na G3 znam da ima aplikacija za daljinac (IR) i za AOSP romove.

Što se tiče samo usporedbe ergonomije, G3 puno bolje leži u ruci i lakše je baratat s njim.

Moj prijedlog je G3.

Spomeuo si G4. Kao i ostatak flagshipova (HTC, Samy), pojavit će se prije ljeta i negdje tada krenuti u prodaju (lipanj, srpanja). Ne znam koliko je isplativo čekati, jer čekaš nešto, pa onda tada čekaš neki drugi i tako u nedogled.
G3 ima sada odličnu cijenu, koliko vidim novi su po 2500-2600kn.
Živio!

I nadao sam se tvojem odgovoru pošto znam da si probao oba :^)
4000 kn je za one "mutne", tipa kupljeni u Njemačkoj, u dućanu koji je likvidiran pa je on preuzeo višak.

Nema nikakvih problema s bootloaderima ili sličnim? Tipa da mobovi iz HT imaju zaključan BL, a vip nema?

Znači IR je dovoljno samo da ima aplikaciju? Nije potrebno ništa pikati po romu i flashati neke .zip povrh roma? Malo pitam u detalj jer je to bio jedini način kako na Z pokrenuti FM radio, no njega ne koristim pa i nije neka šteta, za razliku od IR.

Lipanj-srpanj? Tako kasno ga očekuješ? Ja sam očekivao Travanj-svibanj u najgorem slučaju. Ako idemo po tome, G3 je no brainer.
Vidio sam i novih sa circle caseom i nekim još glupostima za 2500 ;^)

Što se ergonomije tiče s time nemam problema, imao sam prilike probati G3 u više navrata, nema greške. Čak i tipke na stražnjoj stranici su mi dobre.