na tabletu ne mogu instalirat flash player a bez njega ne mogu igrat belu na t portalu
pa molim za pomoc i da nije komplicirano i da je besplatno
na tabletu ne mogu instalirat flash player a bez njega ne mogu igrat belu na t portalu
pa molim za pomoc i da nije komplicirano i da je besplatno
OBAVEZNO i što prije pročitati pravila foruma. Teme se ne nabacuju gdje ti se svidi. Ova tema nikako ne spada ovdje, a i naslov je mimo pravila.
Također, tema se otvara SAMO JEDNOM, nije potrebno otvarati više tema za istu stvar.
Zadnji uredio ravilov : 05-02-2015 u 09:34
Flash nije podržan od strane Androida te se ne može instalirati.
Preporučujem da instaliraš Puffin browser - ima ugrađen flash, zaručnica preko njega uredno igra facebook igre.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Otkud ti to? Skineš APK i instaliraš ga. To što ga nema na Play Storeu je druga stvar.
ja sam probao zadju verziju koja je izašla negdje 2013. na SGS5 Android 5.0 i ne reagira.. možda na 4.4 još radi..
treba probat https://helpx.adobe.com/flash-player...-versions.html
Zar nije rečeno da flash player neće biti moguće instalirati na Android verzije 4.1 pa na dalje?
-------
Kao što napisah:
Izvorno postao Adobe.com
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 08-02-2015 u 03:52
Kod mene i na 4.1 i sad na 4.4 radi bez problema.
Puffin je odličan browser sa built-in flash playerom, draga na S5 bez problema vrti zahtjevne flash igre s facebooka, ima i mogućnost uključivanja opcije miša pa na zaslonu upravljaš kursorom miša putem trackpad-a.
App nije besplatan, tj. je ali neograničeno pokretanje Flasha se dobiva ili godišnjom pretplatom od 1$ ili kupnjom app-a za, mislim, 5$. Ja sam na pretplati, koristim ga i kod sebe na tabletu i zaručnica na svome S5.
Bookmarks