Imam "stari" HTC One X u savršenom stanju (10 - 10) .

Prije nekoliko dana zamjenio sam bateriju 1800 mAh s novom HASTA 2800 mAh (made in Japan) , a kad sam već mjenjao bateriju zamjenio sam i kompletno kućište . Sad traje baterija više od dva dana uz neku normalnu uporabu . Ne mislim kupovati novi telefon jer ovo radi jako dobro . Sve sam to odradio sam i bez servisa , pomogao mi je jedino YouTube .

Pošto nema nikakvih problema nisam trebao ništa ni pitati , ali uvijek ima neki "ali" ...
Razlog je članak :
How To: Android 5.1 na starom mobitelu u novom VIDI br.239
Sve su to lijepo opisali i obrazložili i moguće je nadograditi "HOX"_a na Lollipop . Bez obzira što sam sve tehničke svari zamjene baterije i jednom ekrana odradio sam , ovaj Softwerski dio se ne usudim napraviti . Telefon je još na tvorničkom Stocku (nije Rootan) , Android 4.2.2 i to je zadnji . Trebalo mi je više od pola sata samo za pročitati tekst , a za napraviti po uputama ono što piše ko' zna , a razmišljam dali se to uopće isplati raditi , pogotovo ako nisi siguran u krajnji rezultat . Neznam hoće li imati hrvatski jezik ili hoću pogoditi pravi Update , pa da umjesto HOX_a "radnika" imam "neradnika" (mrtvaca) .

Da skratim ...
Isplati se to nekom dati da napravi i što sam dobio s LoLlip_om ... ?