ako ti na punjaču radi a na bateriji ne onda može biti u pravilu loša baterija.. pošto je izmjena komplicirana, kontaktiraj servis..
Pozdrav,evo imam problem sa ovim mobitelom HTC one X.
Znači,mobitel mi se sam od sebe ugasi,i kada ga ponovno upalim,od se pokrene,pokaže sve i taman kada mi se pokaže početnički ekran sa ikonama,on se ponovno ugasi,i tako sve ponovno.
E sada,ja ga spojim na punjač,i ponovno upalim,i sve odradi normalo.
Baterija mi je nekada na pola kada mi se ugasi,znači da nije skroz prazna,al imam osječaj ko da je kod baterije problem kada se ponovno upali,ako nije na punjaču?
Android verzija je 4.2.2
Broj softvera je 4.18.401.4
ako ti na punjaču radi a na bateriji ne onda može biti u pravilu loša baterija.. pošto je izmjena komplicirana, kontaktiraj servis..
A stvar je u tome,što kada mi se ugasi,i želim ga upaliti,on se upali i odmah ugasi,i tako sve dok ga ne spojim na punjač i onda upalim,pa onda radi.A baterija mi traje praktički jedan dan,mislim da je baterija u banani,a da ne kažem kako mu je i wi-fi slab.
Nosi na servis.
Imas garanciju?
Nemam,istekla je.Pitat ću kolko košta izmjena baterije.
mob se da lako rastaviti, ima na ytb tutorial, trebaš 2 plastična noža i ide, baterija ima jedan konektor i sa ljepljivom trakom je zalijepljena za kućište.. ništa komplicirano..
manje od 100kn..
http://www.ebay.com.au/itm/HTC-One-X...89606#shpCntId
Koristim HTC desire HD, prekidac kad zelim da ga ukljucim nekad radi a kad mi treba ne radi. Zivim u Puli, u koji servis da se javim. Molim brzi odgovor, Hvala
Pozdrav ljudi.Je li neko našao rješenje za ovaj problem,pošto je i kod mene ovako?
Imam "stari" HTC One X u savršenom stanju (10 - 10) .
Prije nekoliko dana zamjenio sam bateriju 1800 mAh s novom HASTA 2800 mAh (made in Japan) , a kad sam već mjenjao bateriju zamjenio sam i kompletno kućište . Sad traje baterija više od dva dana uz neku normalnu uporabu . Ne mislim kupovati novi telefon jer ovo radi jako dobro . Sve sam to odradio sam i bez servisa , pomogao mi je jedino YouTube .
Pošto nema nikakvih problema nisam trebao ništa ni pitati , ali uvijek ima neki "ali" ...
Razlog je članak :
How To: Android 5.1 na starom mobitelu u novom VIDI br.239
Sve su to lijepo opisali i obrazložili i moguće je nadograditi "HOX"_a na Lollipop . Bez obzira što sam sve tehničke svari zamjene baterije i jednom ekrana odradio sam , ovaj Softwerski dio se ne usudim napraviti . Telefon je još na tvorničkom Stocku (nije Rootan) , Android 4.2.2 i to je zadnji . Trebalo mi je više od pola sata samo za pročitati tekst , a za napraviti po uputama ono što piše ko' zna , a razmišljam dali se to uopće isplati raditi , pogotovo ako nisi siguran u krajnji rezultat . Neznam hoće li imati hrvatski jezik ili hoću pogoditi pravi Update , pa da umjesto HOX_a "radnika" imam "neradnika" (mrtvaca) .
Da skratim ...
Isplati se to nekom dati da napravi i što sam dobio s LoLlip_om ... ?
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Ma gle, ne razbijaj glavu s tim ako telefon radi dobro. Ne možeš ti sada očekivati da će hox raditi kao raketa na lolipopu, a ima komponente koje su prilagođene za stariju verziju softa. Moj savjet ti je da ostaviš ovako kako je i bit ćeš zadovoljan.
Bookmarks