Ovdje nije u pitanju moj stav prema Google-u (ili prema bilo kojoj kompaniji) nego jednostavno smjer u kojem se stvari kreću. Ako je nešto web based onda očekujem da ta usluga radi onako kako bi trebala raditi na webu - platformski agnostično i sa jednakim mogućnostima u svakom modernom browseru. Web Whatsapp to nije i jednostavno nije dobar primjer web klijenta.
Chrome i Opera. Što ako koristim Firefox ili neki Gecko/Trident/Edge/Webkit bazirani browser? Manje vrijedim, imam lošije iskustvo, browser nije dovoljno moderan?
Nativni klijent je bolje rješenje za većinu situacija sve dok ne budemo imali low ping i stabilne veze na net što je za naše krajeve još daleka budućnost.
I nisam znao da je SMS ekskluziva za Microsoft i Windowse.
EDIT: I AFAIK Web Whatsapp se vrti na NaCl-u tako da niti nije prava web aplikacija nego se vrti na Chrome OS-u, tj. komponentama dotičnog koje se nalaze u Blink-u.

Ovdje nije u pitanju moj stav prema Google-u (ili prema bilo kojoj kompaniji) nego jednostavno smjer u kojem se stvari kreću. Ako je nešto web based onda očekujem da ta usluga radi onako kako bi trebala raditi na webu - platformski agnostično i sa jednakim mogućnostima u svakom modernom browseru. Web Whatsapp to nije i jednostavno nije dobar primjer web klijenta.
Odgovori uz citat
Bookmarks