Rootaj i sam ih nabrij.
Mislim, ocekujes da su glasni u razini audiosustava. HTC ima jedne medju najglasnijim zvucnicima u mobovima.
Zvučnici opet ne "razvaljuju" iako su na razini HD televizora.
Meni je bitno da mob ima glasne zvučnike, naravno i jasne, ali veću prednost dajem ovom prvo nabrojanom.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Rootaj i sam ih nabrij.
Mislim, ocekujes da su glasni u razini audiosustava. HTC ima jedne medju najglasnijim zvucnicima u mobovima.
Jako mi se sviđa mob. Specifikacije odlične, napokon i "normalna" kamera, mislim da ću ga uzeti... jel se zna kada stiže kod nas u prodaju?
PREDATOR
Kraj travnja, početak svibnja.
Sve se mislim da ga i ja bocnem. Iako ne uživam previše u njihovom softu (pogotovo kod tipkanja poruka gdje treba pola sata za podesiti sve parametre, jer po defaultu se dobije doslovno QWERTY tipkovnica), ali za ovu mrcinu mislim da vrijedi nešto sitnica pregristi!
U Mobisu!
Da, ali ne mijenja izgled tipkovnice. To me odbilo od prethodnika.
U Mobisu!
Meni je tiplovnica na M7 bila jedna od boljih koje sam koristio... Uz bok nje bih stavio jedino tipkovnicu od G3...
Svidja mi se M9, jer ne odskace puno od M8 (koji mi je bio stvarno lijep mob), jedino kaj mi se ne svidja crna traka sa logom na prednjoj strani...
Malo sam citao kaj pisu o njemu, ali nisam nigdje vidio da li posjeduje bezicno punjenje?
Plus kod m9 mi je utor za memo karticu, glasni zvucnic, te naravno metal...
A i soft mi se svidjao na M7...
Nista, cekati detaljnije recenzije i vidjeti kakva ce biti cijena...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Sviđa mi se, konačno su maknuli Power button na bok, možda bi ga mogao uzeti kad dođe, nisam HTC dugo imao![]()
Priča se o cijeni od 750 eura
A čitajte, 5999kn u slobodnoj prodaji. Bome, na rate bi ga se dalo piknuti.
U Mobisu!
Kakve rate dok postoji njuskalo i ekipa koja uzima na ugovor.
Pa meni je puno i 50% od navedene cijene, u kešu.
U Mobisu!
Onda je uopće glupo živjeti na kredit da bi se imalo novi mob.
Pa ovisi. Ako ti imaš lovu i možeš bez kartica, onda to baš ne iznosiš na forumu busajući se u prsa!
99% Hrvata ne može. Što bismo, da zatvorimo forum jer velika većina može nov mobitel samo sanjati?
I prestani mi dahtati za vratom i *rati na svaku moju napisanu rečenicu, rekao sam ti to davno prije ove teme!
U Mobisu!
Neznam čemu kupovanje novog i skupog moba ako nemaš love za njega? Da pokažeš curama u birtiji kako imaš najnovije čudo mobitela dok iste ne vide razliku između M7 i M9 lol..
Sorry na OT-u.
@Moby - Ne busam se u prsa da imam za novi mob. Nisam nigdje ni rekao da imam niti da cu ga uzeti. Samo sam konstatirao da dok ima oglasnika bezveze je uzimati na rate.
I ne brini, ne dahcem ti za vratom. Ovo je forum, namijenjen raspravi i komentiranju. Ako ne zelis da se komentiraju tvoji upisi (postovi) na forumu nemoj jednostavno postati. Ja sam samo prokokentirao tvoj upis.
Upravo tako @Bullet1
Ajde dosta prepucavanja o tome tko kako moze kupiti mobitel i kako ga je najjeftinije kupiti i tko si ga moze pristiti i kako!!
Mene i dalje zanima da li uredjaj posjeduje bezicno punjenje... Nekako mislim da ne...
Jedva cekam testove i da vidim kakve su fotke sa novom kamerom
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nema bežično punjenje.
Fotke sam vidio na HTC Elevate-u i izgledaju odlično.
Pa da uzmes telefon i na sto rata,opet ga na kraju platis po punoj cijeni....odn tih 5999 kn...tak da...
M8 mi je bio zanimljiv,no nesto mu je falilo....Mislim da ce M9 biti odlican,ako mi se slucajno S6 ne svidi,uzet cu ga...
Prve pošiljke odgođene, neki problem sa softom
http://www.gforgames.com/gadgets/fir...delayed-46629/
Bookmarks