Bolje da tu tipkaš mudre savjete nego po whatsappu
Ajd isprobaj to za haptic pa vidi. Ja nisam skužio razliku na Nexusu a ni na LGu sad.
I fali ti 6 još samo u kolekciji (4,5,7)![]()
Bolje da tu tipkaš mudre savjete nego po whatsappu
Ajd isprobaj to za haptic pa vidi. Ja nisam skužio razliku na Nexusu a ni na LGu sad.
I fali ti 6 još samo u kolekciji (4,5,7)![]()
Prije svega, pozdrav svima. Stvarno pišete korisne stvari i puno toga zanimljivog se može nać.
O aplikacijama i sve ostalome je puno toga napisano, a drago mi je da ima i ovaj dio o baterijama jer kad se sve zbroji i oduzme, sve o procesorima, ramovima, romovima i aplikacijama ne bi bilo moguće bez baterije
Imam jedan problem pa ako neko može pomoći:
Imam skroz novi, odličan, android mobitel, nije rootan, baterija li-po 2150. Tvornički je bio na jelly beanu i prije par dana sam ga prebacio na kitkat. Kitkat radi super, ali je problem baterija koja se doslovno duplo ili troduplo brže prazni nego na jelly beanu koji je bio do tad. Sve ove stvari sam već prije pogasio o kojima govorite tu, ali opet slabo. Npr tokom noći sa ugašenim zaslonom, wifijem i mobile data se isprazni po 10, 15 posto. A tokom dana, osim šta prazni bateriju poprilično brzo, nekad se zamrzne na npr 67% i tako stoji sat vremena, a onda u sekundi padne na npr 51%.
Stvarno neznam šta više napravit, zanima me jel znate možda nešto o kalibraciji baterije, nekoj dobroj aplikaciji za to i kako se to uopće radi, ili možda neko treće rješenje?
Hvala na odgovorima i pozdrav
Bookmarks