A što je dovelo do toga da se "izbriše" OS na mobilnom uređaju? Što si radio?
molija bi za pomoč
greškom-nepažnjom je izbrisan OS na HTC Desire 601.
koliko san vidia po netu to je popriličan problem pogotovo jer mi konpjuter - HTC sync Manager ne prepoznaje mobitel pa nemogu uspostavit vezu između konpjutera i mobitela.
u mobitelu je instaliran TWRP 2.81 zanima me moguli preko OTG kabela Usb na micro sa USB ubacit original OS ili custom rom u mobitel
kako provjerit MD5 checksum
Zadnji uredio djaba : 03-01-2015 u 13:35
A što je dovelo do toga da se "izbriše" OS na mobilnom uređaju? Što si radio?
viruj mi ništa pametno,na mobitelu je bia custom rom InsertCoin koji nije baš lega kako triba nije se moga spoit na store niti se moga instalirat ijedan program.
a ja pametan napravija becap i na advancet wip označija sve i izbrisa .sve je to rađeno u TWRP 2.81
više nemam os ni becap , os je izbrisan ali di je becap ???
nije mi jasno kako se to desilo da je izbrisan i becap.
backup je bio spremljen vjerojatno na sd karticu koju si predpostavljam formatirao preko TWRP-a...
Ako možeš uć u TWRP,skini neki custom rom flashaj ga.
mogu uč u TWRP 2.81 i u bootloader ,ali nemogu nikako povezat mobitel i konpjuter 2 dana pokušavam nisan uspia.
može li se instalirat-flasat custom rom s micro SD na koju prethodno kopiram custom rom na konpjuteru ili preko OTG kabela i USB
ako se to može napravit ,može upustvo kako to napravit
Zadnji uredio djaba : 04-01-2015 u 11:37
Možeš instalirat s SD kartice,naravno. Treba ti adapter ako imaš na laptopu čitač kartica ili neki usb čitač sd kartica. Prebaciš na karticu custom rom,umetneš u mob i flashas.
Oprosti,ali ako si znao rootat mob i sve ostalo,ovo bi morao znati. Mislim ovo je banalno.
mobitel san kupija prije par dana ,ovo mi je prvi HTC i ka šta san ranije navea mobitel nije bia Ok zato san i uvatija čačkat.
imam 6 u 1 za kartice dali je adapter obavezan (nemam ga trenutno) ili mogu ubacit u micro SD utor i kopirat ROM
znači samo custom ROM na micro SD
imaš li savjet koji da ubacim ,prije je bia InsertCoin_OTA_3.0.8-Desir601
hvala na pomoći
počea san flasat ROM
InsertCoin ZARA_CL & ZARA_UL | 3.0.7 | 6.09.401.5 | Android 4.4.2 Sense 6 | ROM Kontrol – Tweaks | Market | Stable| Performance
i evo nedoumice
Rom :InsertCoin
Devs :xXminiWHOOPERxX
Base :HTC ONE M7 WWE - 5.11.401.10
Kernel :HTC Stock
Support :HTC Desire 601 (Zara_CL)
Build :july,2014
i u iduča dva koraka napominje mi da je ROM za CL model mobitela
moj mobitel je prema bootloaderu UL ,dali da nastavim ili prekinem flasanje pomooooć
Nikako nastavit. Prekini i traži za svoj model.
nažalost nastavija san
jer piše da je za obadva modela
InsertCoin ZARA_CL & ZARA_UL
sad je zapelo na početnoi bijeli ekran s logom HTC i nemrda dalje
ostavit ču još 30 min a onda restartat pa šta bude
---------- Post added at 18:27 ---------- Previous post was at 18:05 ----------
nakon
faktory recovery iz bootloadera
pa ponovno wip
ponovljena instalacija i hvala bogu mobitel je oživia
više ništa nediram
veliko hvala na pomoči i strpljenju
---------- Post added at 19:58 ---------- Previous post was at 18:27 ----------
prerano san se obradova
mobitel radi ,spaja se na wi fi ali nema mreže nikakve ni podatkovne (s SIM kartice) niti se može zvat ubiti nema signala.
SIM karticu registrira i traži mi pin ali ništa drugo neradi preko SIM kartice pozivi ,internet,poruke.
mreža0%
imate li kakvu ideju
SIM kartica je ispravna radi na drugom mobitelu
Gdje je uređaj kupljen i da li je tvornički bio otključan ili si ti otključavao?
operacija uspješna pacijent preživia
mobitel radi
Bookmarks