Ovakav mob bi bilo nemoguce koristiti. Meni to izgleda kao fejk (donji zvucnik smijesno blizu ekrana, kapacitivne tipke su wtf)
U prvoj polovici 2015-e godine nam dolazi nasljednik modela One plus One. Logično,njegovo ime je One Plus Two i moram priznati da izgleda odlično po slikama koje kruže netom. Bazela sa strane gotovo da i nema i telefon po meni stvarno izgleda impresivno. Jednako tako mu idu u prilog neke od specifikacija:
Qualcomm Snapdragon 805
5.5-inch ekran
3gb rama
32GB unutarnje memorije
16 mp stražnja kamera i 5 mp prednja kamera
Baterija 3300mAh
Cijena,cijena,cijena.....Navodno bi početna cijena trebala biti između 500 i 600$ što je po meni previše,ali dobro. Napominjem kako ovo nisu službene specifikacije niti cijena,ostaje nam vidjet što će nam predstaviti iz One Plus-a.
slike:
![]()
Ovakav mob bi bilo nemoguce koristiti. Meni to izgleda kao fejk (donji zvucnik smijesno blizu ekrana, kapacitivne tipke su wtf)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ne mora znacit xlr. Recimo Desire Eye ima smjestene zvucnike tik do ekrana da ih ni ne skuzis.
Ovo je fejk. Straznja strana je ostala gotovo identicna originalu.
Mislim da ćemo prije vidjeti One Mini sa S615.
slažem se za kapacitivne tipke,ne znam koliko će to bit praktično.
Vi kažete fejk...naime na jednoj stranici ima presale po cijeni od 540$ i slika je ista kao i u mom postu.
Zadnji uredio n3m3s1s : 27-12-2014 u 17:22
To što je na presaleu na GB-u s tom slikom ne znači ništa. Isto tako su "imali" i Mi 4 koji je ličio na križanca Mi 3 i Mi 2S.
ma dobro,sve to stoji. Samo kažem da ima.Bio fejk ili ne,meni izgleda odlično. Jedino tipke na dnu malo odskaču. Možda bi bilo bolje da su on screen.
Živi bili pa vidli![]()
Odskacu jer su ocigledno fakeNpr menu lijeva tipka uopce ne prati konture ruba i izgledaju pikselizirano. Ne znam gdje se tocno stiscu te tipke, ali moj mali prst bi konstantno pritiskao home tipku. Zivi bili...
![]()
ne vjerujem da će biti ovakav s slike.![]()
ma nema šanse,neko si dao malo mašte....sumnjam da će stić prije 3.mjeseca...
Vidi se da je fake
Razvučena slika... tipka home ispada čak iz mobitela nije dobro netko nalijepio
Rub ekrana se vidi da je prelijepljen preko kućišta
![]()
Seriously?
Update 28.07.2015.
Specifikacije:
- 5.5"
-Qualcomm Snapdragon 810 SoC v2.1
- 4GB ram
- 3300 mah baterija
- Fingerprint scanner
- Dual sim (nano)
- 13 mpx kamera
- USB-C
Zadnji uredio TomZG : 28-07-2015 u 08:38
Bit će isto na pozivnice, ali će navodno znatno podebljati zalihe pa će pozivnicu biti lakše dobiti.
Obecali su i cijenu ispod 450$...
Cijene:
16 GB - 329 $
32 GB - 389$
Vrlo dobro, po meni,jedino šteta što su ubacivali home button..(ok-fingerprint, no moglo je i bez toga)..
službeno je najavljen...kamera ima optičku stabilizaciju i laserski autofokus,Dual nano SIM,izmjenjivi stražnji poklopac u više varijanti.kućište je od magnezija sa metalnim tipkama sa strane.
cijena:329$ 16GB,389$ 64GB.
![]()
Jel se moze narucit bez dodatnih troskova?
Ne čitaš?
Ne može se naručiti nikako jer još ne postoji.
Dobro je tesla. Kad si tako pametan, postoji. Al se jos nemoze kupit/narucit
Pa eto, što onda pitaš o naručivanju?
Možda se nisam najbolje izrazio ali smisao je isti.
Mozda ce ga biti moguce naruciti bez dodatnih troskova, prema Nexusovoj filozofiji: 300 dolara u Amerikama = 300 eura u Europama = 300 funti kod Kraljice![]()
= 300 rupija u Indiji?![]()
preko milijun ljudi zatražilo/rezerviralo pozivnice za novi OnePlus Two....
link
Bookmarks