[QUOTE=-->Cionn
Daj napravi full wipe i clean install xtrestolite 2.4 i probaj. Meni baterija ludo traje..
Nije to u developer, vec u pristupacnost ( accessibility ) , podsjetnik za obavijesti
Vjerojatno me niste dobro razumjeli, dok nisam ukljucio developer ( opcije razvoja ) , u pristupacnost ( accessibility ) nije bilo opcije da iskljucim ove obavijesti
[QUOTE=-->Cionn
Daj napravi full wipe i clean install xtrestolite 2.4 i probaj. Meni baterija ludo traje..
Zavrsio sa Dalvik/Data/Factory resetom, stavio nanovo gore sa samo nekoliko stvari iz arome i Hacker kernelom.
Sad je na punjenju pa napisem koliko ce sutra trajati.
Btw mozes li definirati "ludo"?
Izdrzi meni baterija cijeli dan, ali mozda previse ocekujem ili ljudi "lazu" kada govore da sa tim ROMom i kernelom imaju po 5h SoT dok je meni prosjek oko 3h
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Meni je 4. A gle ovisi o bateriji, nije svaka ista. Razina svjetlosti, dostupnost signala. Dal koristis gps, sinkronizaciju, sve to cucla bateriju. I fb apk jede uzasno.. Neznam zakaj forsiras taj hacker. Stavi unikernel iz roma i opciju battery.
Location palim po potrebi, osvjetljenje na tipa 45% (cca), jedino sto mi stalno radi je BT zbog sata i na 4Gu surfam.
Eto, na Hacker kernelu na Battery saving modu (od 4 opcija pri flashanju kernela), mob je trenutno 8h50m na bateriji, i dalje 91%.
Ja se nadam da ce tako i dalje radit
Mini update:
Mob je malo vise od 22h bez punjaca, baterija na 14%, SoT 4h14min. Komotno bi se dalo dogurati do onih famoznih 5h da nisam toliko igrao igrice. Sve u svemu jako zadovoljan![]()
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 29-01-2016 u 00:36
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Krenuo je sluzbeni Marshmallow update za S6 i S6 edge...nadam se da ce uskoro stici i u Europu/Hrvatsku.
http://www.sammobile.com/2016/01/30/...6-and-s6-edge/
Nek dođe, meni je bitno da RAM management bude malo bolji i RAW format za slike. Niš drugo ne treba![]()
Ima li itko lag prilikom tipkanja na stock Samsung tastaturi?
Ugaseni su mi haptic feedback, key pop up i sve ostalo osim automatskog velikog slova nakon tocke.
Nije neki veliki lag, ali otprilike 0.2-0.4s sto je dovoljno da se primjeti razlika izmedju toga kada se pritisne tipka i kada se prikaze animacija (odnosno slovo potamni na dodir) pritiska.
Pokusao sam i sa googleovom tastaturom, ali na njoj ko da je jaci lag
Nakon dugo vremena, danas krenuo globalni release.
http://www.sammobile.com/2016/02/15/...edge-globally/
Nekome vec stigao update?
Edit: kod mene nista,ali ekipi u Nizozemskoj navodno stize i skidaju...
Zadnji uredio TomZG : 15-02-2016 u 18:44
Bas me zanima koliko ce biti velik ovaj update...
A nadam se da nece biti zadnji...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Nesto se spominje 1.5 GB....
Ja sam viđao da je veličina update-a oko 1.1GB.
Polako ga puštaju, model po model. Mislim da će do kraja tjedna doći i za naše modele (G925F).
Ništa od Europe trenutno, samo Korea... Sve je to ustvari jedan veliki false alarm...a ovo za Nizozemce se uspostavilo da su trollovi....(xda)
Ocito da na kraju ipak nista i da ce se update jos cekati. Steta, jer je proslo vec skoro pola godine. Taman kad ga ispeglaju, izaci ce nova inacica Androida.opcenito su dosta spori sa bilo kakvim nadogradnjama. Imam S5 i S6 edge, u zadnja 3 mjeseca nikakav update nije dosao. A nije bas da nema potrebe za optimizacijom i nadogradnjama...
Pitanje je gdje je zapelo.. Koliko sam uspio pročitati, u zadnjih mjesec-dva, korisnici koji su instalirali betu bili su vrlo zadovoljni i malte'ne tvrdili da može proći pod stabilni rom (stoga vjerujem da nisu nešto sfušali na konačno verziji)...ili Samsung namjerno čeka predstavljanje S7 u nedjelju, pa će ga pustiti kasnije...tko će znati...
Zadnji uredio TomZG : 16-02-2016 u 13:10
Neozbiljno od Samsunga...ako izuzmemo Nexuse koji logicno prvi dobiju update,LG G4 je dobio MM jos u 11.mjesecu kao i Motorole..
Nevjerojatno je da recimo Moto G iz 2014 upravo dobiva MM,a top modeli Samsunga jos ne...![]()
Bio bi jako glup potez da isti dan kada predstave S7 puste MM za S6..
Meni samo nije jasno ako je pusten u Koreji MM, kako to da do sada nije nitko iskoristio taj sluzbeni fw za neki custom rom?
EDIT: Nvm, vec postoji custom ROM od korejske verzije MM (CarHD ROM u S6 Edge podforumu na XDA)
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 16-02-2016 u 14:20
Mislim i sada cu vec blizu da ubiju sami sebi hype za S7 sa puno prekasno (ako ga ikada puste) pustenim MM za S6.
Ovako ce S6 biti jos bolji (sudeci po tome sto MM donosi i koliko je poboljsao mobitel) pa mi nikako nije jasno sto zele postici tim odugovlacenjem.
A da ne govorimo o tome da security updateovi nisu od 11. mjeseca stigli..
Moze Samsung biti vrh smartphone industrije po dizajnu, hardwareu i ostalim faktorima, ali po pitanju updateanja softwarea su daleko najvece smece.
[QUOTE=-->Cionn
Hm... bilo bi zanimljivo kad bi bio custom ROM za "obicni" S6 sa funkcijama od Edgea (na androidu 6.0)
E sad, taj ROM koji ti Cionn spominjes, daj neki link![]()
[QUOTE=Ico;1090939][QUOTE=-->Cionn
Hm... bilo bi zanimljivo kad bi bio custom ROM za "obicni" S6 sa funkcijama od Edgea (na androidu 6.0)
E sad, taj ROM koji ti Cionn spominjes, daj neki link[/QUOTE]
http://forum.xda-developers.com/gala...rom-1-t3111519
evo ga sa XDA.
Nisam u detalje proucavao rom, ali su mi rekli da je to ta verzija koja se temelji na "sluzbenom" korejskom MM
EDIT: Source
Zadnji uredio -->Cionn<-- : 16-02-2016 u 22:17
Pozdrav svima...
Danas sam otkrio problem sa S6...
Naime, na fotkama, pogotovo ako je pozadina svijetla, sam primjetio da se pojavljuje "fleka" ili šum
E sad, na vanjskoj strani stakla kamere nema nista, nikakvih ogrebotina, nego se cini kao da je staklo "isprljano" sa unutarnju stranu.
Da li bi to na servisu priznali? I koliko bi trajalo otklanjanje kvara??
Ili je netko vec imao slicnih iskustava?
![]()
Izgleda da je tek danas krenuo MM update,koliko vidim UK Vodafone i jos neke zemlje kako su potvrdili clanovi na xda..
Bookmarks