Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 26 do 50 od 124

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    6p, BB9700
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    17.148
    Nivo
    31
    Bodovi: 17.148, Nivo: 31
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Malo kasnim, ali da oživim temu

Zadnjih cca. 2 tjedna imam Moto360 v1.
    Rođak iz Amerike mi ga je kupio i poslao mi ga. Mislim da je izašao oko 120 USD u Best Buy ili nekom takvom dućanu. Nije mi dao račun pa ne znam točno, rekao mi je samo da ne brinem oko love

Iako je procesor u njemu prastar (skoro 4 godine) ne vidim neke probleme u performansama. Na koncu konca, radi se o satu a ne o mobu. U direktnoj usporedbi s LG G Watch R se vidi da je LG brži, ali ako ih ne uspoređuješ jednog pored drugog, Moto 360 nije bolno spor.
    Što se izrade tiče, nemam nikakvih primjedbi. Imam i Tissot PRS200, koji je osjetno teži i od boljeg metala, ali nemam osjećaj da je razlika u izradi baš opradava 5 puta veću cijenu. Zvuči malo glupo uspoređivati takav sat s Moto360, ali nemam drugi s kojim ga mogu usporediti.
    Ekran je dobar, vidljiv po suncu, ali bolje bi bilo da je AMOLED. Onda bi se i mogao iskoristiti Ambient mode WearOS-a. Ovako s LCD-om je bezveze, samo crpi bateriju bezveze.
    Nije baš ni u startu nešto jaka baterija. 320 mAh je smješno malo, pa mi sat izdrži jedva 1 dan, ali nikad cijeli. Ako ga skinem s punjača oko 9 ujutro kad idem iz kuće, oko 16-17 kada bi išao nazad sat bi znao biti i na 30%.
    Mislim da problem nisu notifikacije koje stižu na mob, nego blesavi Heart Rate monitor koji bez obzira koristio ga ili ne svakih 5 min mjeri otkucaje srca. Isključio sam sve Google Fit i Motorola Health aplikacije, ali on i dalje opali svakih 5 min na oko 20-30 sec. Mislim da to izaziva wakelockove i ne da satu da ide u deep sleep. Kada bi se dao isključiti HRM, mislim da bi mi baterija držala 2x dulje.

Imam isključeno automatsko osvjetljenje i sve geste. Sat palim ili na tipkicu ili na tapkanje po ekranu, a nakon 2 tjedna sam se već polako i navikao na to da moram tapkati sat da vidim koliko je sati. Malo je blesavo što ne mogu samo pogledati na sat kad sam na sastanku, već svi vide da tapkam po satu i kuže da mi je dosadno

Već nakon 2 tjedna kožna narukvica pokazuje veće tragove korištenja. Od mekane je brušene kože, tako da već u 2-3 dana pokupi znoj iz ruke, pa postane "špekasta".

Nisam još odlučio da li ću zadržati sat. Ako ga zadržim, vjerojatno ću promjeniti remen u neki smeđi i kožni. Metalna narukvica mi je malo bezveze na ovom satu, a već i imam sat s metalnom narukvicom pa sam ionako htio promjene radi jedan s kožnom. Ako ga ne kanim zadržati, vjerojatno ću ga puknuti na njuškalo ili pokušati trampiti za neki drugi smartwatch.

Fora je stvar imati tako sat koji ti javlja notifikacije i kojem možeš promjeniti izgled, ali Moto360 osim odličnog dizajna nema ništa posebno. Novi Moto360 v2 mi se nikako ne sviđa. Capice iznad i ispod ekrana za pričvrščivanje remena mi se čine ružnim i kvare dizajn.
    ...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360

Super-forumaš Postignuća:
    VeteranOverdriveTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    43.984
    Nivo
    51
    Bodovi: 43.984, Nivo: 51
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ako kupujete sada možda pametni sat, a nemate dovoljno love

ima sada jedan pod imenom Uwatch Uterra na akciji, inače redovita cijena je: 92$, ali s kuponom: GBTERRA dobijete popust od 23$
    link: http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_145523.html

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2014
    Godina
    56
    Bodovi
    6.178
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.178, Nivo: 18
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rekao bih da je to zapravo U-10 u malo robusnijem/kvalitetnijem kućištu. Realno, 23 USD vrijedi, dok je cijena od 92 USD ipak "malo" nabrijana.

Edit: LOL upravo dobio mail... za SAMO 500 kn ...
    Zadnji uredio MIK0 : 02-03-2015 u 11:53

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    iPhone Xs & iPhone 6s
    Operater
    A1 Za Chill
    Godina
    45
    Bodovi
    23.491
    Nivo
    37
    Bodovi: 23.491, Nivo: 37
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meanit.mobil.hr/Smart_Watch_M1

jeli tko ima kakvih saznanja o ovom pametnom satu?
    Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Reci sta te zanima vezano za njega
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    iPhone Xs & iPhone 6s
    Operater
    A1 Za Chill
    Godina
    45
    Bodovi
    23.491
    Nivo
    37
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ma nešto općenito sam našao na njihovim stanicama,
    a mene zanima jeli to ok?

jeli se isplati potrošit nekih 400-500kn na njega?

a evo i video:
    https://www.youtube.com/watch?v=PqDn...ature=youtu.be
    Zadnji uredio z81 : 25-11-2015 u 13:00
    Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A gle. neznam što očekuješ od sata...
    Ako će ti služiti da te obavijesti samo za obavijesti i da vidiš koliko je sati, OK je.
    Ali kvaliteta izrade bi mogla biti bolja...
    Šteta što za njega nema dodatnih aplikacija koje bi se mogle instalirati ili malo više personalizirati sami sat...

Kao smartwatch, za ulazak u taj dio gadgeta može poslužiti...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

8. 'Hvala' kaže:

z81

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2014
    Godina
    56
    Bodovi
    6.178
    Nivo
    18
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nakon što sam imao jedan ovakav gadget mogu reći da bih za idući u tom stilu izabrao nešto ovakvog.

http://store.cookoowatch.com/cookoo-...-watch-silver/

Nije preskup, dosta robusne izvedbe, ne treba ga punit svakih dan/dva a pruža osnovni info u smislu odluke "moram li vadit mob ili ne".

10. 'Hvala' kaže:

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piknuo si ja Apple Watch za 1. april. I nije šala
    Zadovoljan sam, moram priznati. Dobio sam ga vrlo povoljno, uzeo 42mm sport (dakle najjeftiniji s većim displayem). Gledao sam kod Kineza što se nudi, birao, odlučivao, ali ovaj Apple ekosistem baš ne podnosi druge firme, nema tu puno sreće. Zapravo sam tražio malo: da vidim vrijeme i da dobijem poruku/mail/whatsapp/nešto treće kad stigne, da na to mogu baciti oko na brzinu bez da vadim iPhone svaki čas. Pozivi mi nisu bili bitni, niti ove aplikacija za zdravlje/fitness i sl (s dvoje male djece znam 100% da napravim i dovoljno koraka i svega ostalog tokom dana). I naravno, da se spaja na iPhone. Tako da kad je uletio sat za 2.5k kn, u kutiji i s garancijom, bio je no-brainer.

Sad je prošlo koliko - 17 dana - dakle neki inicijalni period navikavanja. I zadovoljan sam. Sve one poznate kritike stoje: sat je koristan samo ako mu je iPhone u BT dometu, inače je najobičniji sat, ništa više (plus spomenuti sports-tracking-sustavi koji mi ne znače ništa). Ali poruke dolaze kako treba, mailovi, notifikacije, reminderi, sve to radi ko' sat
    Domet mu je dovoljan da mogu imati telefon u torbici (pederuši koju nosam okolo) u ladici stola i svejedno obići ured, otići na WC, u kuhinju, a da su i dalje spojeni. Nekih 20 metara zračne linije bez zidova nije problem, dakle. Čak i kad parkiram pred kućom kod prijatelja pa skoknem do njega (1. kat) kroz stubište, ostaju spojeni. Čisto dosta.
    Odgovoriti mogu kratkim predefiniranim odgovorima (koje se definira preko telefona), ili smajlijem, ili diktatom preko Siri (što, naravno, na HR ne radi nikako, ali engleski čisto pristojno). Tako da ako moram odgovoriti onda izvadim telefon pa natipkam što treba.
    Haptic je super, taman da ga osjetiš kad zavibrira, a opet ne trgneš se od straha sa WTF u oblačiću iznad glave. Kad treba potegnti neke informacije, oslanja se na telefon. Dakle nema u sebi npr. mapu ili tako što, već traži od telefona da mu servira. To potraje oko 2-3 sekunde, dok ne pošalje zahtjev i dok ne prikaže odgovor, ali velim - za ono što meni treba je to nebitno. Takvim korištenjem (recimo da provjerim vrijeme jedno 2 puta na sat, dobijem 20ak mailova i isto toliko poruka tokom radnog dana) baterija mi traje 2 puna dana. Doma ga skinem, pa ga ujutro stavim kad idem na posao, i tako dva dana. Nakon 2. dana kad idem spavati sat ide na punjač, i tad ima oko 12-18% baterije još u sebi. Pristojno.

Ako se uključi opcija prepoznavanja ruke, a što preporučam, i uz to opcija zaključavanja kad nije na ruci, dešava se to da je display ugašen i pali se na 15 sekundi kad digneš ruku. NEma tu nekih naglih pokreta ili karikiranja - jednostavno dizanje ruke i zakretanje upalit će display, koji onda gori 15 sekund - AKO ne spustiš ruku. Ako je spustiš, gasi se tog trena. Dakle štedi bateriju maksimalno. Također, ako dignem ruku bez rotacije, dakle kao da trčim (bez onog zakretanja podlaktice da bih vidio sat), onda ga ne pali. Baš je senzor fino tuniran tako da zna kad gledaš sat a kad dižeš ruku da bi se protegnuo.
    Naravno, kad ga skineš s ruke, zaključa se - to znači da ne prima notifikacije s telefona, ali i dalje netko može vidjeti koliko je sati. Otključava se kad ga se stavi na ruku, plus unese 4-znamenkasti PIN, a može se podesiti (kako sam ja stavio) da se sat otključa telefonom. Dakle zaključanog stavim na ruku, uzmem iPhone i otključam ga (iPhone) - sat se automatski otključa. Ako nije na ruci, naravno, to ne radi. Dakle štedi bateriju stvarno maksimalno moguće.
    Još jedan detalj - ako mi dođe npr Whatsapp poruka, pročitam je pa odlučim tipkati se preko telefona, dok je telefon upaljen poruke ne dolaze na sat - dovoljno je pametan da zna da si na telefonu i tamo primaš poruke pa ih ne šalje na sat. I da izađem iz Whatsapp, nek se krene surafti ili nešto treće, poruke ne dolaze na sat sve dok je iPhone upaljen.

Neću sad pisati neki review, ima ih online već bezbroj, i više-manje su točni. Velim, ne interesiraju me (barem za sad) neke funkcije tako da i nemam mišljenje o njima niti sam ih testirao (recimo otkucaji srca - probao sam jednom, doslovno, da vidim jel' radi, vidio da radi, i gotovo - ne treba mi pa ga ne koristim). Ali za notifikacije s iPhona i za quick-reply, za razne remindere ili za nepropuštanje nekog važnog poziva, sat stvarno radi bez problema. Probao sam zvati s njega (definiraju se kontakti pa se jednim klikom zove), razgovarati dok sam vozio (dakle ruka sa satom na volanu ili na mjenjaču - nosim sat desno), to sve radi kako bi se i očekivalo, kao bilo koji standarndi hands-free u autu. E da, i slušanje muzike na biciklu radi, to mi je bilo skroz OK otkriće: u iTunesima se napravi neka playlista, recimo da se zove "watch", pa se ona sinkronizira sa satom. Te pjesme se kopiraju na sat, dakle dostupne su i bez telefona. Sat se upari sa BT slušalicama, i to je to - voziš bicikl i slušaš muziku. Ako je telefon blizu, može se slušati Spotify ili Youtube, Deezer, ili neki treći servis, sve se to prenosi preko BT, no bit je da postoji i varijanta da ostaviš telefon doma i ipak slušaš muziku. Naravno, tko prati kilometražu tokom bicikliranja, sat će sve to uredno spremiti, pa će sinkronizirati na telefon čim se opet sretnu.

Ukratko, nije to neki game-changer, nije neki ultra-mega-wow gadget, ali svakako je koristan i za nepuna 3 tjedna toliko sam se naviknuo da mi se već desilo da odem nekud i zaboravim telefon - ali ne i sat. Što je, moram priznati, do sad za mene bilo nemoguće: prije bih otišao bez gaća nego bez telefona.

Ako koga zanima nešto, samo pitajte, tu sam 2-3 puta dnevno pa ću drage volje pomoći, ako mogu...
    Zadnji uredio BlueDevil : 18-04-2016 u 14:20
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

12. 'Hvala' kažu:

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Jun 2016
    Bodovi
    21
    Nivo
    1
    Bodovi: 21, Nivo: 1
    Bodovi: 21, Nivo: 1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdravljam može li puni naziv ovoga sata što ste ga detaljno opisali i cijana sa dostavom.
    hvala

Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    6p, BB9700
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    17.148
    Nivo
    31
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Super osvrt, long time no see

Imao sam Huawei Watch i imam svoj Moto 360 i oba kada stavim u mod da se pale sa pokretom ruke (wrist gestures) gotovo je pa nemoguće voziti auto. I prestrojavanje bi palilo ekran, a kamo li parkiranje. Mislis si da nije problem, al Huawei nema ambient light senzor pa ako ga imas na osvjetljenju blizu maksimuma, naprosto zaslijepi. Apple Watch nema tih problema?

Super je da se ne dupliraju notifikacije na satu i na mobu. Kod Android Weara u mom iskustvu je to vise hit and miss. Nekad dode notifikacija i kad mi stigne poruka od osobe s kojom se dopisujem, pa zavibrira sat i mobitel. Nekad i upali ekran na satu, nekad ne. Nije bas 100% pouzdano.
    ...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360

Motorator Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Čituckam ja forum redovito, al nemam ništa pametno za reći pa ne pričam

Ugl, u vožnji je stvarno sve 5. Još sam si ja mislio, kao ljevak, na koju ću ruku sat: na ovu desnu (miš na kompjuteru, touchpad na laptopu, mjenjač u autu, e-cigareta dok vozim) ili na lijevu (pisanje, volan) - ali nema razlike. U autu se ne pali dok šaltam (na desnoj ruci je sad), kad radim s mišem se ne pali, dok tipkam (kao sad) se ne pali, kad šaltam brzine se ne pali, kad uzmem e-cig dok vozim (stoji kraj ručne) pa dignem do usta i vratim nazad - ne pali se. Kad okrenem ruku dlanom prema sebi, pa je brzo dižem i spuštam (kao da trčim recimo) - ne pali se. Baš treba dizanje i onu rotaciju da je dlan od tijela, pod nekih 45 stupnjeva, kako obično gledaju ljudi na sat, tek tada se pali - i gasi čim makneš ruku iz tog položaja.
    I ne duplicira - dok god je iPhone screen upaljen, notifikacije ne dolaze na sat. Onako se stiša ekran na iPhonu, zatamni, ali i dalje ne dolazi ništa na sat - tek kad ode u lock, onda krene. I radi kako treba.
    Na, jučer sam vozio malu u autu, na sjedalici iza suvozača. I na semaforu se okrenem da joj nešto dodam s poda, ne sjećam se više, i gledam sat cijelo vrijeme - ništa. Nije se upalio, a ja sam se od volana morao okrenuti, nagnuti, dohvatiti s poda, dodati njoj. Kasnije, dok sam čekao parking, morao sam se isto tako okrenuti da joj dignem tenisicu i obučem joj (skinula je), i to da desnu nogu (onu dalju od mene). Dakle pokupiti je s poda, raširiti, nabiti na nogu, zategnuti dva čička - sat ugašen cijelo vrijeme. Okrenem se nazad na volan, zakrenem ruku prema licu - puf, pali se. Baš su to sredili onako kako treba, baš se netko opako potrudio.

Mislim da ne reagira isključivo na pokret, nego koristi žiroskop (ili što već) pa prati pokret u 3D, i pretpostavi (točno) kad gledaš a kad ne. Mogao bih mirne duše - da se tako pjesnički izrazim - baciti majmuna u nesvjest sa satom na ruci i ne bi se upalio

16. 'Hvala' kažu:

Motorator Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hehe, još jedan detalj... Mene baš veseli kad vidim da netko koristi glavu kad radi neke stvari...
    Imam BT u autu, i kad je jednom mobitel uparen, ja sjednem u auto i upalim, upali se radio, i ako je BT uključen ponovno se automatski spoje. Sve 5. Jedino me živciralo to što, kad bi se njih dvoje tako spojili, kad mi stigne poruka onda ne bih čuo jer telefon ne vibrira, a zvuk pusti na radio ali ga muzika prekrije, pa se ne čuje. Tako da sam gasio BT na telefonu dok sam u autu i palio ga tek prema potrebi (poziv), što naravno nije neko rješenje.

Sad mi je BT na telefonu stalno upaljen, radi sata. I sjednem u auto, i ovo dvoje se spoje (telefon i radio). I pazi sad: dolazni poziv ide na radio, dakle telefon ne vibrira ni ne zvoni, sat isto mrtav-hladan, stiša se muzika i vidim tko zove, odgovorim, pričam, sve 5. Ali kad dođe poruka (sms, whatsapp, mail, viber...) radio šuti (muzika i dalje kao da ništa nije bilo), telefon isto šuti (ni ne vibrira, ništa) - ali sat radi
    Dakle netko je bio dovoljno priseban da zaključi kako bi to trebalo raditi - i to prema istoj logici koju i ja imam: telefon je u svakom slučaju "mrtav" dok je u autu, barem za obavijesti bilo koje vrste. Pozivi idu direktno na handsfree/radio, dok poruke i ostale notifikacije (reminder, SMS, itd) pingaju po satu. Sehr Gut!

1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2016
    Mobitel
    Le 3 Pro, Leagoo M5 Edge
    Operater
    VIP, Tomato
    Godina
    44
    Bodovi
    1.283
    Nivo
    8
    Bodovi: 1.283, Nivo: 8
    Bodovi: 1.283, Nivo: 8
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ima logike to sta pises ali po meni notifikacije u autu u vidu sms, viber i drugih nisu ni potrebne jer ti vozis. vozis auto po cesti i nikako nije pametno citat te poruke dok se vozi pa je valjda netko zakljucio da je bolje ne slat notifikaciju bilo koje vrste kad je telefon spojen na handsfree u autu..

from my x5oo

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    iPhone Xs & iPhone 6s
    Operater
    A1 Za Chill
    Godina
    45
    Bodovi
    23.491
    Nivo
    37
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekipa,
    Dobar dan.

Ako moze mala pomoc.

Ovog mjeseca je akcija za
    Smartwatch Meanit M2 (vidit sliku)

Znam da nije neka lova, ali me ipak zanima jeli to vridi i tih 200kn?

Hvala unaprid.

Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    s55,LG G3 s
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    14.632
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.632, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao z81 Pregledaj post
    Ekipa,
    Dobar dan.

Ako moze mala pomoc.

Hvala unaprid.

Ako dobro vidim takav sam na ebay-u platio 11$ samo pod rugim imenom.

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    iPhone Xs & iPhone 6s
    Operater
    A1 Za Chill
    Godina
    45
    Bodovi
    23.491
    Nivo
    37
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sasa g Pregledaj post
    Ako dobro vidim takav sam na ebay-u platio 11$ samo pod rugim imenom.
    Kolega,
    svaka cast na info.

Onda se svakako ne isplati kupovina.

Ali cisto za info, jesi li zadovoljan?
    Jeli uredno pokazuje notifikacije za whatsapp, mail, pozive, ...?

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    s55,LG G3 s
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    14.632
    Nivo
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kolega,
    svaka cast na info.

Onda se svakako ne isplati kupovina.

Ali cisto za info, jesi li zadovoljan?
    Jeli uredno pokazuje notifikacije za whatsapp, mail, pozive, ...?

Sat koristi sin i kolko imam informacija javlja obavijesti za pozive, sms ali ti brojevi moraju biti u formatu (cini mi se sa +385....nisam siguran) i za te novce osnovne stvari obavlja ok ali treba dok to sve namjestis. Kaj se tice notifikacije za whatsapp, mail neznam jer to nije isprobaval.

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    iPhone Xs & iPhone 6s
    Operater
    A1 Za Chill
    Godina
    45
    Bodovi
    23.491
    Nivo
    37
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sasa g Pregledaj post
    Sat koristi sin i kolko imam informacija javlja obavijesti za pozive, sms ali ti brojevi moraju biti u formatu (cini mi se sa +385....nisam siguran) i za te novce osnovne stvari obavlja ok ali treba dok to sve namjestis. Kaj se tice notifikacije za whatsapp, mail neznam jer to nije isprobaval.
    Super.
    Pa da znam.
    Meni je najbitnije wa i mail.
    Ali ako i to uspijes isprovat samo napisi pa da znam i to.
    Ali puno hvala i za ovo napisano.

---------- Post added at 14:57 ---------- Previous post was at 14:49 ----------

Evo nasao cijenu za Alcatel Go watch,
    Pa da se nadje:
    https://www.links.hr/hr/smartwatch-a...veni-043500028

A i lip je ovaj u crno-crvenoj izvedbi.

Veteran25000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    SE K700i SIEMENS SL55
    Operater
    T-Mobile, Tele 2
    Godina
    52
    Bodovi
    26.968
    Nivo
    40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Bodovi: 26.968, Nivo: 40
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekipa,
    Dobar dan.

Ako moze mala pomoc.

Hvala unaprid.

http://m.gearbest.com/smart-watches/pp_159301.html

Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk
    Tko rano rani, zajebo je pjetla

Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    VIP, T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.807
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Bodovi: 13.807, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To je U8 i trenutno kosta 8$, free shipping

26. 'Hvala' kaže:

z81

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    iPhone Xs & iPhone 6s
    Operater
    A1 Za Chill
    Godina
    45
    Bodovi
    23.491
    Nivo
    37
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao miro29 Pregledaj post
    To je U8 i trenutno kosta 8$, free shipping
    Onda bi se dobro dobro zeznio.

Hvala.

---------- Post added at 13:00 ---------- Previous post was at 12:43 ----------

Jeli tko sta zna o ovom modelu?

http://gowatch.alcatelonetouch.com/

Ima ga u vip-ovoj ponudi ali tek uz kupnju nekog alcatel-ovog moba a to mi nije napeto.

28. 'Hvala' kaže:

1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2015
    Bodovi
    1.700
    Nivo
    9
    Bodovi: 1.700, Nivo: 9
    Bodovi: 1.700, Nivo: 9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Po meni su ti pametni satovi preskupi. Znam da nekome nisu, al meni jesu. Ima ih jako lijepih. Ovaj alcatel je skroz OK
    http://www.instar-informatika.hr/pam...01331/product/
    Ima i crni po 640kn
    Zadnji uredio Android-split : 01-06-2016 u 16:44

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    iPhone Xs & iPhone 6s
    Operater
    A1 Za Chill
    Godina
    45
    Bodovi
    23.491
    Nivo
    37
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Android-split Pregledaj post
    Po meni su ti pametni satovi preskupi. Znam da nekome nisu, al meni jesu. Ima ih jako lijepih. Ovaj alcatel je skroz OK
    http://www.instar-informatika.hr/pam...01331/product/
    Ima i crni po 640kn
    I meni je taj upao u oko.
    Aki cijena u links-a prije nekih 15-tak dana je bila 999kn.
    Ali sad mi je ovo sasvim ok cijena.
    Jesi li ga imao priliku probat?

VeteranOverdriveTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    43.984
    Nivo
    51
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam neki dan za 6$ kupio pametni sat...
    iskreno dati 1000kn ili više kuna za pametni sat trenutno mi je previše.

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 5 PrvaPrva 1 2 3 4 5 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Hoće li pametni telefoni zamjeniti novine?
    By ReiKo in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 08-12-2011, 03:08
  2. Zodiac satovi - gdje kupiti u Zg?
    By ::diaboliq:: in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 09-02-2008, 10:53
  3. Satovi
    By david_ri in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-09-2006, 12:30
  4. Atomski satovi u prenosnim uređajima