Pojavila se i Glazba u Play Storeu.
Pojavila se i Glazba u Play Storeu.
Jesi probao?
Ja sam uploadao 2 albuma u roku 2 minute, bez ikakvih DRM-ova. Nije mi jasno kako tako brzo može uploadati ako imam T-com 50 kb/s upload. Jedino objašnjenje je da traži na svojim serverima pjesme pa ih usklađuje s ovima koje "uploadam", no to mi nema previše smisla bez DRM-a.
Inače cijene su mi OK, bolje nego za filmove. Možda se konačno i odlučim kupiti glazbu![]()
...->3310->7110i->S35->M45->S45->M55->F500i->K700i->E1000->KRZR K1->ipaq 514->i600->G600->Nokia 5000->N97mini->MotoMilestone->i4+BB9700->O2x->Gnex->Xperia Z->LG G3 32 GB->Xperia Z3->6p+Moto360
Sad sam probao i offline radi (ugasio wifi i internet data a skinuti album svira). Gdje mi se skinula glazba i u kojem formatu nemam pojma (ne vidim nigdje mp3 kao datoteku). Ostaje mi pitanje što sa skinutom glazbom nakon isteka probnog perioda, mogu li je slušati ili ne? I da, u sami player je ugrađena neka zaštita jer mi je javio kod pokušaja slušanja audio knjige da samo datoteke skinute na ovom uređaju može reproducirati, a tu sam knjigu uredno slušao na drugom playeru.
Tko će imati All access dobiti će automatski i Youtube Music Key
http://www.androidpolice.com/2014/11...thout-re-sign/
Ovo je čak i dobro jer negdje sam pročitao da Key neće biti dostupan za HR. Znači danas aktiviram GM free month i dobijem Music Key? I onda kasnije samo produžujem GM preplatu? Ako sam ja to dobro pohvatao
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Jep, samo je pitanje ako neće biti dostupan kod nas jel ćeš ga uopće uspjeti koristiti bez proxya xd
Korigirani dio ovog članka mi daje neku nadu da će povezati Key i AA neovisno o regiji (barem dok je u beti):
http://www.androidpolice.com/2014/11...fline-viewing/
Moram još skužiti što sam napravio da mi GM baca nekakav Google Play services error kada ga koristim, bit će da sam ubio neki proces ili slično... Gugl mi ne nalazi niš zasad.
Probni period je sada 60 dana a ne 30 dana.
Cisto da spomenem, onaj AA key nismo dobili mi rvati i nakon probnog perioda sam presao na deezer. Pokriva vecinu onoga sto slusam i preplata je cist pristojna.
Bookmarks