!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja znam covjeka koji napravi svaku alfu 320 sa americkog trzista da radi ovde al naravno on nece da kaze kako jer za taj posao uzima novce.
Vrati softwer na 3.4 i nekako ga natjera da radi.Sada ima taj pach koji radi na 4.3 softweru.
Sve to gledam u praksi al nikako naci nacin kako to sam uciniti.
Zadnji uredio zuzo : 27-07-2018 u 13:53
Hvala na pomoci al ovo sam sve nasao al nigdje ne mogu da nadjem postupak vracanja softvera
Ovo su linkovi za firmere i link gdje tip pita isto sto i ja al nigdje nema kako to uraditi.
Ovaj zadnji link pokazuje kako regularno podici uredjaj na zadnji softwer sto se ne trazi.
Nigdje naci kako spustiti sofrwer na nizu verziju.
Svaka pomoc je dobro dosla.
Zadnji uredio MIX : 15-11-2015 u 23:55
to sto ti trazis , jos da bude i slikovno ili na yutub , to nevijerujem da ces naci , jedino da
sjednes pokraj nekog ko kuzi materiju pa ti pokaze step in step !
Kuzim i ja solidno materiju al trebam imati bar neko objasnjenje,neki postupak kako se radi,nisu bas to jeftini uredjaji da smijes sad nesto cackati napamet ili otprilike.
Zadnji uredio zuzo : 27-07-2018 u 13:53
Ne mogu da nadjem odgovarajucu temu pa cu pitati ovde mozda neko zna odgovor.
Imam uredjaj za pracenje pasa,zove se sport dog.
Nikako ne mogu da nadjem odgovarajucu kartu za njega.
Svaka pomoc je dobro dosla.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pozdrav !
Imam gps uređaj garmin astro 320 koji sam kupio u Americi..karta adria topo pro radi super (zahvaljujući vama) ali radio frekvencija ne radi (blokirana je) zvao u garmina i oni kažu da se automatski blokira...kažu mi da postoji starija verzija softwera i da kad ga ubacite radi bez greške...inače ne smije se downlad novi jer će se isto blokirati...da li zna netko nešto više od tome..znači radio frenkvencija nije u upotrebi za naše područje...lp
Zadnji uredio zuzo : 27-07-2018 u 13:54
Bookmarks